|

Kenan'dan Arda'ya 'El Clasico' morali

Milli motosikletçiler Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, Barcelonalı milli oyuncu Arda Turan'ı ziyaret ederek, yarın oynanacak El Clasico'da başarılar diledi.

Yeni Şafak
04:00 - 1/04/2016 Cuma
Güncelleme: 02:49 - 1/04/2016 Cuma
Yeni Şafak

Milli motosikletçiler Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, milli takım kaptanı Arda Turan'a Barcelona'da ziyarette bulundu. Hafta sonu yapılacak sezonun üçüncü yarışı için İspanya'da bulunan Red Bull sporcuları Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu, yarın Barcelona ile Real Madrid arasında oynanacak "El Clasico" öncesi bir araya geldikleri Arda Turan'a başarı diledi.



Motor sporları dünyasında hep Arda'dan bahsedildiğini belirten Sofuoğlu, "Milli maçta izledikten sonra herkesin gururla ve severek takip ettiği Arda ile bir araya gelmek benim için mutluluk verici. İnşallah yarın oynayacak olan 'El Clasico' Arda için iyi geçer. Be-


nim de hafta sonu önemli bir yarışım var. Ben de kendisini pazar günkü yarışa davet ettim" dedi. Ziyaret için Sofuoğlu ve Razgatlıoğlu'na teşekkürlerini de ileten Arda, "İkisinin de başarılarını takip ediyoruz. Kenan'ı hem genç arkadaşlarımıza örnek teşkil ettiği hem de önemli bir spor dalında ülkemizden çıkmış dünyanın en başarılı isimlerinden biri olduğu için tebrik ediyorum. Benim için de onunla tanışmak büyük bir onurdur" şeklinde görüş belirtti.


#Arda Turan
#Kenan Sofuoğlu
#Toprak Razgatlıoğlu
8 yıl önce