|

Beşiktaş Kerim Frei'ı sattı

Beşiktaş'ın 23 yaşındaki genç futbolcusu Kerim Frei, Championship ekiplerinden Birmingham'a transfer oldu.

Yeni Şafak
15:31 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:14 - 19/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Kerim Frei, bu sezon Beşiktaş forması ile çıktığı 14 maçta 4 gol attı.
Kerim Frei, bu sezon Beşiktaş forması ile çıktığı 14 maçta 4 gol attı.

Beşiktaş'ın geçen sezonki şampiyonluğunda büyük katkı sağlayan Kerim Frei, bu sezon bir türlü Şenol Güneş'in istediği performansı gösteremedi. 23 yaşındaki genç oyuncu, İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham'a 2.5 milyon Euro'ya transfer oldu.




Beşiktaş, transferi KAP'a bildirdi

Siyah-beyazlı kulüp, Kerim Frei'ın İngiltere Championship takımlarından Birmingham City'ye transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.



Beşi̇ktaş Futbol Yatırımları Sanayi̇ ve Ti̇caret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen, Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yayımlanan açıklamada, "Kerim Frei'ın transferi konusunda Birmingham City ile görüşmelere başlanmıştır" denildi.



Siyah-beyazlı kulübün 2013-2014 sezonunun başında İngiltere'nin Fulham takımından transfer ettiği 23 yaşındaki oyuncusu, Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği 68 maçta 7 kez fileleri havalandırdı.



















  • Bu sezonun geride kalan ilk bölümünde 14 resmi karşılaşmada sahaya çıkan Kerim Frei 4 gol attı. Bunların tamamını Ziraat Türkiye Kupası'nda atan genç futbolcunun bu yılki garanti ücreti 1.1 milyon Euro'ydu.
#Kerim Frei
#Beşiktaş
#Birmingham
7 yıl önce