|

Kimsenin gözü arkada kalmasın​​

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, oluşturdukları projelerin genel kurul üyelerinin yüzde 97'sinin onayıyla kabul edildiğini belirterek, “Gelecek Galatasaray'ın ve Galatasaraylıların olacaktır” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/11/2016 Salı
Güncelleme: 01:10 - 8/11/2016 Salı
Yeni Şafak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, son dönemdeki çalışmalarıyla özellikle mali bağımsızlık yönünde önemli adımlar attıklarını söyledi. Özbek, Galatasaray dergisinin Kasım ayı sayısındaki yazısında gelecek dönemlerle ilgili ümitli ifadeler kullandı.



Geride kalan ekim ayında hem kulübün 111. kuruluş yılını kutladıklarını hem de tarihlerinin en önemli olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdiklerini aktaran Özbek, "Galatasaray'ın mali bağımsızlığına kavuşması, yarınlarının yeniden yapılandırılması, yeni tesisleriyle geleceğe daha iyi hazırlanması, ulusal ve uluslararası alanda ülkemizin bir numaralı sportif markası olma ayrıcalığını sürdürebilmesi için ortaya koyduğumuz projeler, genel kurul üyelerimizin yüzde 97'sinin onayıyla kabul edildi. Kimsenin gözü arkada kalmasın. Gelecek Galatasaray'ın ve Galatasaraylıların olacaktır" dedi.

#Dursun Özbek
#Galatasaray
#111. kuruluş yılı
7 yıl önce