|

Kocaman'dan imalı kutlama

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 4-1 yenildikleri maçtan sonra, 'Hem Fırat Aydınus ve ekibini hem de Galatasaray takımını kutluyorum' dedi.

Yeni Şafak
10:11 - 30/08/2015 Pazar
Güncelleme: 07:17 - 30/08/2015 Pazar
AA

Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Galatasaray'ın ilk etkili atağında golü bulduğunu söyledi.


Karşılaşmanın 20. dakikasından itibaren oyunu dengelediklerini belirten Kocaman, "Ondan sonra da beraberliği sağladık. Beraberlik golünden sonra oyundaki ritmimiz son derece iyi gözüküyordu. Daha da iyi olacak gibi gözükürken, talihsiz bir golle devreye girdik" şeklinde konuştu.



'11'e 11 iken daha kudretliydik'

Aykut Kocaman, ikinci yarının ilk 5-6 dakikasında rakip sahada yeniden baskılı oynamaya başladıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:


"Maçın sonunda 4-1 yenildik. Özellikle dördüncü gol yıkıcıydı. Oyunun skoru, bu değildi. Sinir kat sayısını en fazla artıran şey, maçın son dakikalardaki oyun kalitesinin düşmesiydi. İkinci yarıda 11'e 11 iken sahada çok daha kudretli gözüküyorduk. Galatasaray 10 kişi kaldıktan sonra takımın sertliği yumuşamaya başlayınca, 90 ve 90+4. dakikalarda goller yedik. Son dakikaya kadar beraberlik sayısını aradık, ancak olmadı. Hem Fırat Aydınus ve ekibini hem de Galatasaray takımını kutluyorum. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Herkes her şeyi anlamıştır. Bu hafta hakemler açısından entresan geçiyor"



#aykut kocaman
#galatasaray
#fırat aydınus
#konyaspor
#süper lig
9 yıl önce