|

Kocaman'ın milli sıkıntısı

Süper Lig'de Cumartesi günü Başakşehir ile zorlu bir maça çıkacak F.Bahçe'de, teknik direktör Aykut Kocaman'ın, milli takımlara giden 13 oyuncu nedeniyle sıkıntı yaşadığı belirtildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 4/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:54 - 4/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Aykut Kocaman
Aykut Kocaman

Süper Lig'in 4. haftasında 9 Eylül Cumartesi günü sahasında Başakşehir ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman milli takımlara giden oyuncular konusunda sıkıntı yaşıyor. 2018 FIFA Dünya Kupası elemeleri için ülkelerinin milli takım kamplarına 13 futbolcu gönderen sarı-lacivertlilerin, zorlu Başakşehir kaçı öncesi ancak cuma günü tam takım olarak bir araya gelecek olmaları deneyimli teknikz adamı düşündürüyor. Kocaman'ın, Cumartesi günü yapılacak Başakşehir mücadelesine bütün oyuncularıyla birlikte sadece bir taktik idman yaparak çıkabilecek olmanın endişesini yaşadağı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın, üzerinde durduğu bir diğer konu ise, 13 oyuncun sakatlık yaşamadan geri dönmeleri. Kocaman'ın oyuncularını sık sık arayarak hem moral-motivasyonlarını üst seviyeye çıkarmaya çalıştığı hem de durumlarını kontrol ettiği belirtildi.

DÜNYAYI TURLAYACAKLAR

Ülkelerinin Milli takımlarına giden futbolculardan Giuliano, Isla ve Dirar ise İstanbul'a dönüşte uzun uçak yolculuğu yapacak. Brezilya Milli Takımı’nda yer alan Giuliano, Kolombiya deplasmanında, Şili Milli Takımı’nda yer alan Isla, Bolivya deplasmanında, Fas Milli Takımı’nda bulunan Dirar da Mali deplasmanında maça çıkacak. 3 futbolcu maçların ardından ülkelerine dönecek, ardından İstanbul’a gelecekler. 3 futbolcunun da Perşembe günü geç saatlerde İstanbul’a döneceği ve Cuma günü takımla yapacağı tek idmanla Başakşehir maçına çıkacakları gelen haberler arasında. Diğer futbolculardan Neustadter bugün dönecek, Skrtel ise yarın İstanbul'da olacak.

  • Hırsının karşılığını alıyor
  • F.Bahçe’de milli takımlara gitmeyen oyunculara milli arada fizik kondisyon yüklemesi yapıldı. Oyuncular her antrenman öncesi yarım saatlik salonda kuvvet antrenmanı yaptı. Takıma geç katılan Roberto Soldado yapılan bu çalışmalarla takım arkadaşlarının seviyesine ulaştı. İspanyol golcü, özel çalışmalara önem verirken, tesise erken gelerek bireysel çalışmalarda bulundu. Soldado, bu sezon 2 Avrupa kupası ve 2 de Süper Lig olmak üzere toplam 4 maçta forma giydi.

#Dirar
#Brezilya
#Aykut Kocaman
7 yıl önce