|

Konya'da 'Aziz Yıldırım istifa' tezahüratları

Süper Lig'de yarın Atiker Konyaspor ile oynayacak olan Fenerbahçe kafilesi Konya'ya geldi. Kafileyle birlikte bulunan Aziz Yıldırım taraftarların istifa tezahüratlarına alkışla karşılık verdi.

Yeni Şafak
19:06 - 23/10/2016 Pazar
Güncelleme: 16:14 - 23/10/2016 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçe'yi Konya karşılayan sarı lacivertli taraftarlar Aziz Yıldırım'ı istifaya davet etti.
Fenerbahçe'yi Konya karşılayan sarı lacivertli taraftarlar Aziz Yıldırım'ı istifaya davet etti.

Fenerbahçe, yarın saat 20.00'da Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda Atiker Konyasporla oynayacak. Sarı lacivertli ekip, bugün akşam saatlerinde özel uçakla Konya'ya geldi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Teknik Direktör Dirk Advocaat nezaretindeki kafile, Konya havalimanında taraftar tarafından meşalelelerle karşılandı.



Yönetici otobüsüne binen Başkan Aziz Yıldırım, taraftarların 'Yönetim istifa' şeklinde slogan atması üzerine, büyük bir şok yaşadı. Tecrübeli yönetici tezahüratların ardından taraftarları otobüsün içinden imalı bir şekilde alkışladı. Fenerbahçe kafilesi daha sonra kamp yapacağı otele geçti.






Fenerbahçe'nin 19 kişilik kadrosunda şu isimler yer alıyor:


  • Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Salih Uçan, Alper Potuk, Volkan Şen, Aatif Chahechouhe, Jeremain Lens, Moussa Sow, Robin van Persie, Emmanuel Emenike.





#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#Konya
7 yıl önce