|

Konyaspor geçmişten ders çıkartacak

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, takım kapasiteleri ve oyuncu kalitelerinin ilk 9 maça yansımadığını belirterek, “Geçmişi gereken dersleri çıkartarak bir kenara koyacağız ve bundan sonra daha iyi nasıl olabiliriz onun çalışmalarını yapacağız” dedi.

Yeni Şafak
11:45 - 14/11/2014 Cuma
Güncelleme: 11:53 - 14/11/2014 Cuma
IHA
Kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Ahmet Baydar, takımda yaşanan teknik direktör değişiminin olumlu anlamda yansımasının Kardemir Karabükspor ve Trabzonspor maçlarında görüldüğünü söyledi. Basın sözcüsü Ahmet Baydar, “Aykut Kocaman’ın gelişiyle birlikte hem oyun hem de mücadele olarak takımımızda olumlu anlamda değişiklikler yaşandığını görmek bizi ve taraftarlarımızı memnun ediyor. Oyuncularımız gerçek kapasitelerini ortaya koymaya başladı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara takımımızın Aykut Kocaman ile daha fazla çalışma fırsatı bulmasına neden oldu. Bu aranın en iyi şekilde değerlendirilerek Gaziantepspor maçıyla birlikte daha çok mücadele eden, maçı daha çok isteyen ve sonuca giden bir takım olarak lige geri dönüş yapacağımıza inanıyorum” dedi.


"GEÇMİŞTEN GEREKEN DERSLER ÇIKARTILACAK"


Ahmet Baydar, Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 9 haftalık dönemde istenilen sonuçları alamadıklarını belirterek, “Bunu hem yönetimimiz hem oyuncularımız hem de teknik heyetimiz kabul ediyor. Takımımızın kapasitesi, oyuncularımızın kalitesi 9 haftada sonuçlara yansımadı. Bu her takımın başına gelebilecek bir durum. Normal şartlarda 12-13 puanımızın olması gerekirdi. Bunu başaramadık. Şimdi geçmişi gereken dersleri çıkartarak bir kenara koyacağız ve bundan sonra daha iyi nasıl olabiliriz onun çalışmalarını yapacağız. Biz her zaman söylediğimiz gibi teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Onların da bu güvenimizi boşa çıkarmayacaklarına da inanıyoruz. Torku Konyaspor’u daha güzel günler bekliyor. Camiamız ve taraftarlarımız bizden desteklerini daha önce olduğu gibi esirgemesinler. Takımımızda alacağı sonuçlarla onları mutlu ederek bu desteklerinin karşılığını verecektir” şeklinde konuştu.

 
#torku konyaspor
#ahmet baydar
#süper lig
9 yıl önce