|

Konyaspor transfer tatilinde

Yeni sezonda da adından sıkça söz ettirmek isteyen Torku Konyaspor'da yönetim ve teknik heyet, Haziran ayına kadar dinlenme kararı aldı.

Yeni Şafak
16:56 - 24/05/2016 Salı
Güncelleme: 14:08 - 24/05/2016 Salı
Diğer
Takımda ana kadroyu koruyan yeşil beyazlılar Haziran'ı bekliyor.
Takımda ana kadroyu koruyan yeşil beyazlılar Haziran'ı bekliyor.

Tarihinin en iyi dönemini yaşayan Torku Konyaspor'da yeni sezonun transfer çalışmaları Haziran ayında başlayacak. Zorlu sezonu 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi biletini kapan yeşil-beyazlılarda idareciler ve teknik heyet yorgunluk atıyor. Mental olarak yeni sezona hazır girebilmek için kafa iznine çıkan temsilcimizin kurmayları, futboldan uzak 1 hafta geçirerek stres atacak.





Mesai Haziran ayında

Memleket.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Torku Konyaspor Transfer Komitesi Başkanı Ömer Korkmaz, 'Çok yorucu bir sezonu geride bıraktık, haliyle çok yorulduk. İskelet kadromuzun oluşmasının gönül rahatlığıyla tatile çıktık. Haziran ayına kadar hocamız da biz de kafa dinleyeceğiz. Gelecek hafta, yeni sezonun çalışmalarına başlayacağız. Yönetim Kurulu olarak hocamızla detaylı bir toplantı yapacağız. Gelecek sezonun planlamasını yapacağız. Daha önce 3 ya da 4 oyuncu transfer etmeyi kararlaştırmıştık. Hocamızın vereceği rapor doğrultusunda transfer hareketliliği başlayacak. Takımda gidecek ve kalacak oyuncuları netleştireceğiz. Kaya Tarakçı ve Mehmet Uslu ile yeni sezonda da devam edeceğiz. Recep Aydın ve İshak Çakmak için son kararı hocamız verecek. Basında birçok isim gündeme geliyor ancak hiçbirisiyle görüşmedik. Dediğim gibi tatildeyiz ve 1 hafta sonra başlayacağız' ifadelerini kullandı.














#Torku Konyaspor
#Süper Lig
8 yıl önce