|

Konyaspor'da iç transfer hamlesi

Süper Lig'in flaş takımı Torku Konyaspor, iç transferde takım kaptanları olan Ali Turan ve Ali Çamdalı ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Yeni Şafak
12:12 - 22/03/2016 Salı
Güncelleme: 10:22 - 22/03/2016 Salı
IHA

İç transferde daha önce Selim Ay ve Jagos Vukovic ile sözleşme yenileyen Torku Konyaspor defans oyuncusu Ali Turan ve orta saha oyuncusu Ali Çamdalı'yla da 2 yıl daha anlaştı. Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan her iki oyuncuyla önümüzdeki günlerde sözleşme yenilenmesi bekleniyor.



Konuyla ilgili açıklama yapan Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, “Kaptanlarımız Ali Turan ve Ali Çamdalı 2 yıl daha bizimle beraberler. Bu hafta içinde imzaların atılmasını bekliyoruz” dedi.



'Anlaşırsak Holmen'in kalmasını istiyoruz'

Fenerbahçe'den kiralık olan ancak sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Samuel Holmen için ise Korkmaz, “Holmen'in ücretinin yüzde 60'ını Konyaspor ödüyor. Bu bize bizim kadro planlamalarımızın üzerinde. Eğer anlaşırsak Holmen'in kalmasını istiyoruz. Türkiye'de en keyif alarak oynadığı takım Konyaspor. Görüntü olarak Konya'da mutlu gözüküyor” diye konuştu.



Öte yandan sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan oyuncular için de çalışmalar yaptıklarını ifade eden Ömer Korkmaz, “Sezon sonunda sözleşmesi biten Mehmet Uslu ve Kibong ile de görüşeceğiz. Uygun şartlarda bu iki oyuncuyla yola devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

#konyaspor
#ali turan
#ali çamdalı
8 yıl önce
default-profile-img