|

Kornere giden topa gol verildi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Konya Anadolu Selçukspor, evinde 2-0 geriye düştüğü Fatih Karagümrük karşısında 3-2'lik galip geldi. Mücadelenin 30. dakikasında ev sahibi ekip lehine verilen gol ise büyük tartışma çıkardı.

Yeni Şafak
09:06 - 20/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:23 - 20/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Maçın 30. dakikasında yaşanan pozisyon karşılaşmaya damga vurdu.
Maçın 30. dakikasında yaşanan pozisyon karşılaşmaya damga vurdu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Konya Anadolu Selçukspor sahasında Fatih Karagümrük'ü ağırladı.



Mücadeleye hızlı başlayan konuk ekip Karagümrük 2. dakikada Eren Taşkın ve 7. dakikada Muhammed Akarslan'ın golleriyle 2-0 öne geçti.



Karşılaşmanın 30. dakikasına gelindiğinde ise hakemin skandal olarak nitelendirilebilecek bir karara imza atması maça damga vurdu. Anadolu Selçukspor'un kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde oluşan karambolde topu Karagümrük defansı kornere gönderdi. Maçın orta hakemi Levent Balcı başlangıçta köşe vuruşuna hükmetse de yardımcı hakemin 'topun kale içinden çıktığı' uyarısıyla pozisyonda gol kararı verdi. Bu karar sonrası Fatih Karagümrüklü oyuncular uzun süre itiraz ettiler ancak karar değişmedi.



Mücadelede daha sonra ev sahibi takım 71. dakikada penaltıdan Eren'le eşitliği yakaladı. Son sözü Anadolu Selçukspor'dan Ali 87'de söyleyip takımına 3-2'lik galibiyeti getirdi.



Yaşanan pozisyonla ilgili Karagümrük Başkanı Cengiz Günaydın şunları ifade etti:


  • "30 yıldır bu işin, 10 yıldır da Karagümrükspor'un içerisindeyim. Hayatımda böyle skandal bir maç yönetimi görmedim. Bu hakem bir daha maç yönetirse, Türkiye'de futbol konuşmanın bir anlamı kalmamıştır."

İşte yaşanan o pozisyon:





#Fatih Karagümrük
#Anadolu Selçukspor
7 yıl önce