|

Kulisleri sallayan iddia: Harun Tekin Fener'e gidecek

Bursaspor'un Kasımpaşa deplasmanında mağlup olmasının ardından takım otobüsünde taraftarlar tarafından saldırıya uğrayan Harun Tekin'in takımdan ayrılma kararı verdiği iddia edildi. Kulislerde milli kalecinin gelecek sezon Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.

Yeni Şafak
17:04 - 25/02/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:14 - 25/02/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Bursaspor'un milli kalecisi Harun Tekin'in yaşanan olayların ardından takımdan ayrılmak istediği belirtildi.
Bursaspor'un milli kalecisi Harun Tekin'in yaşanan olayların ardından takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

Kasımpaşa maçı sonrasında taraftarların saldırısına maruz kalan Bursaspor'un milli kalecisi Harun Tekin'in takımdan ayrılma kararı aldığı öne sürüldü.



Yaşadıkları sebebiyle morali oldukça bozulan futbolcunun Bursaspor'da oynamak istemediği ileri sürülürken Fenerbahçe'nin uzun süredir milli kaleciyle ilgilendiği belirtildi. Sezon sonunda Volkan Demirel'le yolların ayrılabileceği konuşulan sarı lacivertlilerde kaleci bölgesine ilk adayın Harun Tekin olduğu ifade edilirken milli kalecinin taraftarlarla yaşadığı olayın ardından bu transferin artık daha muhtemel olduğu belirtildi.



Bursa'da takım dağılabilir


Bursasporlu taraftarların takım otobüsüne saldırması olayı sadece Harun Tekin'i değil takımın diğer futbolcularını da derinden etkiledi. Konuyla ilgili olarak yeşil beyazlıların başkanı Ali Ay da "Futbolcuları nasıl motive edeceğiz bilmiyoruz, özellikle yabancı futbolcular durumdan çok etkilendi" diye konuştu. Yeşil beyazlılarda yaşanan son gelişmelerin ardından bir çok futbolcunun ayrılık kararı alabileceği konuşuluyor.















#Fenerbahçe
#Harun Tekin
#Bursaspor
7 yıl önce