|

Kümede kaldı servetin sahibi oldu

Üç maçlığına Gaziantepspor teknik direktörlüğüne getirilen Sergen Yalçın'ın toplamda 450 bin TL aldığı belirtildi. Genç teknik adamın kazandığı bu ücretin Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaşlı futbolcuların kazandığı primden daha fazla olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
17:08 - 21/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 18:10 - 21/05/2016 Cumartesi
Diğer
Sergen Yalçın'a verilen kümede kalma bedeli 150 bin dolar...
Sergen Yalçın'a verilen kümede kalma bedeli 150 bin dolar...

Süper Lig'in 32. haftasında Gaziantepspor'un başına kurtarıcı olarak getirilen Segen Yalçın takımı hedefe ulaştırdı.



Yalçın yönetimindeki Gaziantepspor, deplasmanda Çaykur Rizespor'a 1-0 yenilirken, kendi sahasında Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı, kader maçında da Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. 3 karşılaşmada 4 puan toplayan Güneydoğu ekibi, sezonu 36 puanla 14. sırada tamamladı.



Şampiyon futbolculardan fazla kazandı

Fanatik'te yer alan habere göre; genç teknik adam bu başarının karşılığında önemli bir ücret kazandı. Takımı kümede tuttuğu için daha önce yapılan anlaşmaya göre Yalçın'ın 150 bin dolar (450 bin TL) aldı.



Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta futbolculara 100'er bin Euro (335 bin TL) prim verilirken, Sergen Yalçın sadece 3 maçta bu rakamın fazlasını almış oldu.



Gaziantepspor Yalçın ile yeniden masaya oturacak

Sergen Yalçın, Antalyaspor galibiyetinin ardından, “Benim anlaşmam 3 maçlık. İstanbul'a dönüyorum. Önümüzdeki sezonun planlamasıyla ilgili henüz netleşen bir durum yok" ifadelerini kullanmıştı. Gaziantepspor yönetiminin ilerleyen günlerde yeni sezon için Sergen Yalçın'la bir görüşme yapacağı öğrenildi.















#Sergen Yalçın
#Gaziantepspor
8 yıl önce