|

Kupada erken final Beşiktaş-Fenerbahçe

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta maçında Darıca Gençlerbirliği'ni farklı yenerek D Grubunu lider bitirmeyi garantiledi. Siyah-beyazlılar, bu sonuçla bir üst turda Fenerbahçe'nin rakibi oldu. İki takım arasında tek maç üzerinden oynanacak karşılaşma Vodafone Arena'da oynanacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/01/2017 Cuma
Güncelleme: 05:42 - 20/01/2017 Cuma
Yeni Şafak

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. hafta mücadelesinde Darıca Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerek, grubu lider tamamladı ve son 16 turunda C Grubu 2.'si Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Kupada erken final olarak değerlendirilen derbi maç, grup lideri olan Beşiktaş'ın sahası Vodafone Arena'da oynanacak. Kupada son 16 turu maçları 4-5 Şubat tarihlerinde oynanacak.



Vodafone Arena'da 3. Lig 3. Grup ekibi Darıca Gençlerbirliği maçında son derece rahat bir oyun sergileyen Beşiktaş'ı galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Andreas Beck, 33'te Ricardo Quaresma ve 70'te Aras Özbiliz kaydetti. Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Matej Mitrovic, siyah-beyazlı formayla ilk maçına çıktı. Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Veli Kavlak da, 336 gün sonra resmi bir maçta oynadı. Ligde Osmanlıspor maçında yaptığı hareketle gündeme gelen Quaresma, istekli oyunuyla dikkati çekti. Maçın 19. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Beck ve son golü kaydeden Aras, Beşiktaş kariyerinde ilk gol sevincini yaşadılar. Bu arada maçın 26. dakikasında Ömer Şişmanoğlu ile çarpışan Darıca G.Birliği kalecisi Gökhan Köstereli'nin burnu kırılırken, yerine Deniz Çınar oyuna girdi.


#Vodafone Arena
#Fenerbahçe
#Darıca Gençlerbirliği
#Beşiktaş
7 yıl önce