|

Lassana Diarra'dan şaşırtan imza

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde uzun süre peşinden koştuğu Lassana Diarra sürpriz bir karar alarak Birleşik Arap Emirliklerin'nden Al-Jazira'dan gelen teklifi kabul etti.

Yeni Şafak
16:32 - 31/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 16:57 - 31/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Lassana Diarra, Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynamaya karar verdi.
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Lassana Diarra, Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynamaya karar verdi.

Galatasaray'ın Marsilya'dan transfer etmek istediği Lassana Diarra transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı kırmızılıların kararını merakla beklediği futbolcu, Fransız basınının son dakika olarak geçtiği habere göre Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Jazira'dan gelen teklifi kabul etti.



France Football'un haberine göre Marsilya'dan ayrılmaya karar veren futbolcu Galatasaray, Inter ve PSG'den gelen teklifleri kabul etmedi ve Birleşik Arap Emirliklerin'nden Al-Jazira'dan gelen astronomik teklifi kabul etti.



Lokomotif Moskova'ya ödenecek cezası sebebiyle yapacağı son transferden ciddi bir gelir elde etmek isteyen Fransız futbolcunun bu sebeple Al-Jazira'dan gelen teklife olumlu yanıt verdiği aktarıldı.



Hatırlanacağı üzere Galatasaray, Lassana Diarra'dan beklediği haberi alamayınca Newcastle United'dan Tiote'yi İstanbul'a getirtmiş ancak oyuncunun sakatlık problemi sebebiyle LA Galaxy'de forma giyen Nigel de Jong'la anlaşma sağlamıştı.











#Lassana Diarra
#Galatasaray
#Marsilya
#Al-Jazira
8 yıl önce