|

'Lazar Markovic, Newcastle United'la anlaştı'

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Lazar Markovic'in yeni takımı transferi son gününde belli oluyor. Sırp futbolcunun Newcastle United'a imza atmak üzere olduğu ve transfer için çok ciddi bir rakamın teklif edildiği belirtildi.

Yeni Şafak
16:06 - 31/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 16:22 - 31/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Liverpool'a geri dönen Markovic, Newcastle United'a transfer olmak üzere.
Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Liverpool'a geri dönen Markovic, Newcastle United'a transfer olmak üzere.

Liverpool'un eski teknik direktörü Rafael Benitez'in çalıştırdığı Newcastle United, 22 yaşındaki Sırp oyuncu için Liverpool'a 19 milyon euro (63 milyon TL) önerdi.



Takımını gelecek sezon yeniden Premier Lig'e çıkarmak isteyen Benitez'in Markovic'te ısrarcı olduğu belirtilirken transferin bugün sonuçlanması bekleniyor. Liverpool Teknik Direktörü Klopp'un kadroda düşünmediği isimlerden olan Markovic'in bonservisiyle olmasa da kiralık olarak takımdan ayrılmasının da gündemde olduğu aktarıldı.



Lazar Markovic, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 21 resmi maçta 2 gol 3 asist yapma başarısı göstermişti. Markovic, Fenerbahçe ile kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra sarı lacivertlilere sosyal medya üzerinden böyle veda etmişti;

















#Lazar Markovic
#Fenerbahçe
#Liverpool
8 yıl önce