|

Leicester City'den Ahmed Musa için servet

CSKA Moskova teknik direktörü Leonid Slutsky, Leicester City'nin oyuncuları Ahmed Musa için 30 milyon euro teklif ettiğini açıkladı.

Yeni Şafak
16:35 - 26/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:51 - 26/05/2016 Perşembe
Diğer
CSKA Moscow formasıyla 30 maçta 13 gol 5 asistlik performans sergiledi.
CSKA Moscow formasıyla 30 maçta 13 gol 5 asistlik performans sergiledi.

İngiltere Premier Lig şampiyonu Leicester City, kadrosunu güçlendirmek için kollarını sıvadı. Şampiyonun hedefinde yıldızı 2014 Dünya Kupası'nda parlayan CSKA Moskova oyuncusu Ahmed Musa var. Leicester City kulübü, oyuncunun transferi için Ruslara'a 30 milyon Euro'luk resmi teklifte bulundu.



The Guardian'ın haberine göre Leicester, ocak ayında Musa için CSKA'nın kapısını çaldı ve ret yanıtı aldı. CSKA Moskova'nın çalıştırıcısı Leonid Slutsky teklifi birinci ağızdan açıkladı.



Leonid Slutsky, "İngiliz kulübü 30 milyon Euro'ya yakın bir teklif yaptı. Musa bana gelip Claudio Ranieri'nin tatilden ne zaman döneceğini sordu. Ben de Ranieri olmadığımı ve bunu bilmediğimi söyledim." ifadelerini kullanarak Nijeryalı yıldızın Leicester'a transferini olası gördüğünü söyledi.



Musa geçtiğimiz sezon Rusya Premier Lig'de 18 gol kaydederek CSKA'nın şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu. 23 yaşındaki futbolcu şu anda Nijerya Milli Takımı kadrosuyla beraber.










#Ahmed Musa
#Leicester City
#CSKA Moskova
#Leonid Slutsky
8 yıl önce