|

Leicester City'nin gözü Caner Erkin'de

Premier Lig'de büyük bir sürpriz yaparak şampiyon olan Leicester City, gelecek sezona şimdiden hazırlanmaya başladı. İlk transferini Sporting Gijon'dan Luis Hernandez'i alarak yapan Tilkiler'in sıradaki hedefi ise Türk futbolunu yakından ilgilendiriyor...

Yeni Şafak
13:50 - 6/05/2016 Cuma
Güncelleme: 14:12 - 6/05/2016 Cuma
Yeni Şafak
Ranieri (Leicester Teknik Direktörü)
Ranieri (Leicester Teknik Direktörü)

Premier Lig'de aldığı zaferler ve ulaştığı şampiyonlukla Türk futbolseverlerin de ilgisini çeken Leicester City'nin gelecek sezon nasıl transferler yapacağı merak konusu olurken ortaya sürpriz bir iddia ortaya atıldı.



İlk transferini La Liga ekiplerinden Sporting Gijon'da forma giyen Luis Hernandez'i alarak yapan Tilkiler, iddialara göre Fenerbahçe'den Caner Erkin ile de ilgileniyor. İngiliz basınında gelecek sezonun değerlendirildiği bir makalede Leicester City'nin sezon sonunda kadrosunu takviye edebileceği isimler kaleme alındı.



Mavi beyazlı kulübün yapacağı transfer hamleleri arasında Meksikalı golcü Javier Hernández ve Fenerbahçeli Caner Erkin'e yer verildi. Javier Hernández'in tekrar İngiltere'ye dönmek istediği belirtilirken Caner Erkin'in ise sezon sonunda sözleşmesinin biteceğine dikkat çekildi.



Transfer için Inter şartı

Caner Erkin'in Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılacağı belirtilirken Milli futbolcunun Inter ile anlaşmak üzere olduğu ancak bu anlaşma sağlanamazsa Leicester'ın bu transfer için harekete geçeceği ifade edildi. Transfer ihtimali için yapılan yorumlarda mavi beyazlı kulüpte sol bek bölgesinde Fuchs'un oynadığı ancak Caner Erkin'in bu bölge için çok iyi bir alternatif olacağı belirtildi.



Menajerlik şirketi ne diyor?

Caner Erkin'in bağlı bulunduğu menajerlik şirketi 'Footalent' dün yenisafak.com'a yaptığı açıklamada Caner'in Fenerbahçe'den ayrılması durumunda Avrupa'da forma giymek istediğini açıklamıştı. 'Footalent' menajerlik şirketi, Caner'in Leicester'dan gelecek olası bir teklifi değerlendirebileceklerini belirterek Caner tabiki de Premier Lig şampiyonunda oynamak ister' ifadesini kullandı.


















#Leicester City
#Ranieri
#Caner Erkin
8 yıl önce