|

Leipzig kalecisinden iddialı açıklama

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Beşiktaş'la karşılaşacak olan Leipzig'de kaleci Peter Gulacsi 'siyah-beyazlılarda en çekindiği isim kim' sorusuna, "Beşiktaş forvet hattında bana uykusuz bir gece yaşatacak isim yok" karşılığını verdi.

Yeni Şafak ve
17:44 - 25/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 18:15 - 25/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Leipzig kalecisi Beşiktaş maçıyla ilgili iddialı konuştu.
Leipzig kalecisi Beşiktaş maçıyla ilgili iddialı konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında yarın Beşiktaş'la karşılaşacak olan Leipzig'de teknik direktör Hasenhuttl ve kaleci Gulacsi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın çok hızlı oynayan ve tecrübeli bir takım olduğunu ifade eden Hasenhuttl şöyle konuştu;


"Quaresma ve Babel kanatlarda etkili"

  • "Biz genç bir takımız. Beşiktaş hızlı ve tecrübeli bir takım. Bu seviyede herkes hızlı top oynamak zorunda. Yoksa Şampiyonlar Ligi'nde tutunamazsınız. Bizim için önemli olan kompakt oynamamız, alan daraltmamız ve birebir yakalanmamız. Quaresma ve Babel kanatlarda etkili."
"Beşiktaş'ı derbiden öncede takip ediyorduk"

Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile oynadığı maçı izlediğini söyleyen teknik adam, "Tartışılan hakem kararlarından haberim yok. Beni ilgilendiren kısım da orası değil. Beşiktaş'ı derbiyi oynamadan önce de biliyorum. Hızlı çıkabilen ofansif bir takım olduğunu biliyorum. Oyuncularım henüz izlemediler. Onlarla da çalışacağız. Beşiktaş'ı zaten biz derbi maçtan önce de takip ediyorduk" dedi.

Gulacsi: Puan almak için geldik

Leipzig'in kalecisi Gulacsi ise iddialı açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki eldiven Beşiktaş maçının kendileri için Şampiyonlar Ligi'nde ilk deplasman maçı olduğunu ve kesinlikle puan almak için buraya geldiklerini ifade etti.

Macar eldivenden dikkati çeken cevap

  • Soru:
    Beşiktaş'ta en çekindiğin isim kim?
  • Gulacsi:
    Kesinlikle Beşiktaş forvet hattında bana uykusuz bir gece yaşatacak isim yok.





#Lepzig
#Beşiktaş
7 yıl önce