|

Leipzig Porto deplasmanında dağıldı

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'la aynı grupta bulunan Porto ve Leipzig'in karşılaşmasından galip çıkan taraf Portekiz ekibi oldu. Bu arada Alman ekibinin sosyal medya hesabından maç öncesi siyah-beyazlılara gönderme geldi.

Yeni Şafak
09:24 - 2/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:56 - 2/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Porto'nun önemli gol ayaklarından Aboubakar bu maçta fileleri havalandıramadı.
Porto'nun önemli gol ayaklarından Aboubakar bu maçta fileleri havalandıramadı.

Devler Ligi'nde Beşiktaş'ın gruptaki rakiplerinden Porto sahasında Leipzig'i ağırladı.

Alman ekibinin galip gelmesi durumunda temsilcimiz Beşiktaş, 4. maçlar sonunda gruptan çıkmayı garantileyecekti ancak Leipzip deplasmanda Porto'ya 3-1 mağlup oldu.

Bu maçın ardından puanını 6'ya yükselten Porto, grupta siyah-beyazlıların ardından 2. sırayı alırken, Leipzig ise 4 puanda kaldı.

Maç öncesi Leipzig, Beşiktaş'a gönderme yaptı

Bu arada Beşiktaş'ın Monaco ile 1-1 berabere kalıp Leipzig maçını beklemeye başladığı anlarda Alman ekibinin sosyal medya hesabından da konuyla ilgili esprili bir tweet geldi.

Alman ekibi İngilizce hesaptan, "Eğer kazanırsak gruptan çıkacaklar diye şimdi tüm Beşiktaşlılar bizden bahsediyor. O güzel sözleriniz bizi yenerken neredeydi?" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Siyah-beyazlı taraftarlar ise Leipzig maçındaki gürültüye vurgu yaparak, "Biz söyledik ama siz duymamış olabilirsiniz" şeklinde yanıt verdiler.



G Grubu'nda son oluşan puan tablosu şöyle;

#Leipzig
#Porto
6 yıl önce