|

Leiva'da işlem tamam

İngiltere'de bulunan dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Brezilyalı oyuncu ve kulübü Liverpool ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Siyah-beyazlı kulübün, bu transferi kısa bir süre içinde KAP'a açıklayacağı öğrenildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/08/2015 Çarşamba
Güncelleme: 03:43 - 26/08/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Beşiktaşlılar'ın günlerdir beklediği Lucas Leiva transferi mutlu sonla bitti. Menajer Ahmet Bulut ile İngiltere'de bulunan dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, Brezilyalı futbolcu ve menajeri ile yaptığı görüşmeden olumlu sonuç aldı. Lucas Leiva ile her konuda anlaşan Torunoğulları, daha sonra ise Liverpool'un profesyonel yöneticileriyle masaya oturdu. Sözleşmenin genel şartları üzerinde anlaşma sağlayan taraflar, hukukçularını durum hakkında bilgilendirererek sözleşmenin oluşmasını talep etti. Beşiktaş ile Liverpool arasındaki prosedürün de sona erdirilmesinin ardından transfer resmiyete dökülecek. Beşiktaş'ın kısa süre içinde Lucas Leiva ile ilgili gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmesi bekleniyor.



SORUN YOK


Torunoğulları ile birlikte İngiltere'de bulunan menajer Ahmet Bulut transferde herhangi bir sorun olmadığını belirterek, "Lucas Leiva'nın Beşiktaş'a transferinde sorun yok. Lucas burada son maçına çıktı" dedi. Siyah-beyazlılar, transfer döneminde Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Andreas Beck ve Luis Rhodolfo gibi kaliteli yabancılarla kadrosunu güçlendirmişti.



Valdes ya da Beto


Beşiktaş, bonservisiyle birlikte G.Saray'a verdiği Cenk Gönen'in yerine kaleye transfer yapmak isterken, gündeme iki yabancı isim geldi. Siyah-beyazlı yönetim, Manchester United'dan Victor Valdes ve Sevilla'nın kalecisi Beto'dan birini transfer etmek istiyor. Kaleci transferinde Manchester United'da kadroda düşünülmeyen Valdes'in bir adım önde olduğu, tecrübeli kalecinin imzaya yakın olduğu öğrenildi.


#Erdal Torunoğulları
#Lucas Leiva
#Cenk Gönen
#Beşiktaş
9 yıl önce