|

Levent Nazifoğlu, Lucas Leiva'yı doğruladı

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, transfer çalışmaları hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, takımdan ayrılacak isimler olduğunu ve bu isimlerin Danimarka kampına götürülmeyeceğini belirtti. Sarı kırmızılı yönetici ayrıca Lucas Leiva ile ilgili iddialara da cevap verdi.

Yeni Şafak
16:03 - 21/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:29 - 21/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Lucas Leiva (solda) ile ilgilendiklerini açıkladı.
Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Lucas Leiva (solda) ile ilgilendiklerini açıkladı.

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, sarı kırmızılıların transfer gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Sneijder, Muslera ve Bruma'nın takımda kalacağını belirten Nazifoğlu, Dzemaili'ye ise gözdağı verdi.



İşte Levent Nazifoğlu'nun açıklamaları;


  • ''Riekerink, futbolu çok iyi biliyor. Taraftarlarımızın en ufak bir şüphesi olmasın. Ben inanıyorum ve kendisine kefilim. Taffarel'in ayrılması sonrası, yardımcısı Fadıl Koşutan ile devam edilmesi görüşündeyim. Bruma bizim çocuğumuz. Taraftarımız emin olsun: Bruma kesinlikle bizde kalacak. Öyle 10 milyon eurolara vermeyeceğiz. Takımdan başka gidecek oyuncularsa mutlaka olacak. Bazı kişileri yollayacağız ki bazı oyuncuları alalım. Hoca bize pas atmış. Orta sahaya ve forvete oyuncular alacağız. Şu son olaylar az süreci geciktirdi ama engellemedi.''
  • ''Sneijder, bize kalacağını ve takımda çok mutlu olduğunu söyledi. Muslera da bizim kalecimiz ve kalacak. Geçen sene bu seneden farklı. Riekerink ilk geldiğinde büyük dokunuş yapamazdı, şimdi hünerlerini gösteriyor. Bizim her yıl en az 2 oyuncuyu yukarıya vermemiz lazım. O yönde bir sistem geliştiriyoruz.
    Göreceksiniz altyapımızdan çok oyuncu çıkaracağız. Gidip iyi genç oyuncuları altyapımıza alacağız. Dursun ve Mehmet Özbek'le Riekerink'in raporunu görüştük. Gidecekleri belirledik ve Danimarka'ya götürmeyeceğiz."

Lucas Leiva sorusuna cevap verdiGalatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Liverpool'dan transferi gündemde olan Lucas Leiva sorularına cevap verdi. Yıldız ismin transferi ile ilgilendiklerini doğrulayan Nazifoğlu, 'Lucas Leiva ilgilendiğimiz oyunculardan biri evet ama bileti hazır bir durum söz konusu değil, görüşmelerimiz devam ediyor. ' diye konuştu.







Sneijder ve taraftar arasında güldüren diyalog





#Galatasaray
#Levent Nazifoğlu
#Lucas Leiva
#Muslera
#Sneijder
8 yıl önce