|

Liverpool Camp Nou'da Barcelona'yı izledi

Barcelona'nın sahasında Mönchengladbach'ı 4-0 mağlup ettiği mücadeleyi, Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp ve takımdan birçok futbolcu Camp Nou tribünlerinde takip etti. İngiliz ekbinin Barcelona çıkarması ve Arda Turan'ın maçta hat-trick yapması, akıllara transfer söylentilerini getirdi.

Yeni Şafak
15:14 - 7/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:57 - 7/12/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Liverpool'un Alman antrenörü Jürgen Klopp maçı izlerken böyle görüntülendi.
Liverpool'un Alman antrenörü Jürgen Klopp maçı izlerken böyle görüntülendi.

Dün gece Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın Mönchengladbach'ı 4-0 mağlup ettiği maçta Camp Nou tribünlerinde Liverpool takımı da vardı.



İngiliz ekibi, teknik direktör Jürgen Klopp önderliğinde takım olarak Barcelona-Mönchengladbach maçını izlemek için tribündeki yerini aldı.



Ada basınına yansıyan haberlerde ön plana çıkarılan konu ise, Liverpool'lu Adam Lallana'nın yediği kırmızı elma oldu.





Liverpool'dan birçok futbolcu da hocalarıyla birlikte maça geldiler.





Mücadele ev sahibi ekibin 4-0 galibiyetiyle sonuçlanırken, milli futbolcu Arda Turan hat-trick yaparak maça damga vurmuştu.



"Liverpool'da oynamak isterim"

Liverpool teknik Direktörü Jürgen Klopp'ün dün gece Camp Nou'da maçı seyretmeye gelmesi ve mücadelede milli futbolcu Arda Turan'ın hat-trick yaparak yıldızlaşması akıllara transfer söylentilerini de getirdi.



Bilindiği gibi İngiliz basını Arda Turan'ı birçok kez Liverpool'a yazmış, milli oyuncu da 2010 yılında Galatasaray forması giyerken UEFA'ya yaptığı açıklamada; "Premier Lig'de oynamak benim hayalim. Avrupa'da Liverpool'u destekliyorum. Liverpool beni hep çok etkilemiştir. Bir gün Liverpool'da oynamak isterim" sözlerini kullanmıştı.









#Barcelona
#Borussia Mönchengladbach
#Liverpool
7 yıl önce