|

Lucescu ile görüşüyoruz

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Rumen teknik adamla temasların sürdüğünü belirterek, "Lucescugibi tecrübeli bir isme ihtiyacamız var" dedi. Başkan Usta, "Savaş yok, düşmanlık yok" sözleriyle de F.Bahçe'ye barış mesajı gönderdi .

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/12/2015 Cuma
Güncelleme: 03:22 - 18/12/2015 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile görüşmeye devam ettiklerini söyledi. NTV Spor'a konuşan başkan Usta, "Bizim Lucescu ile hala görüşmelerimiz oluyor. Bize Lucescu gibi işini bilen ve istikrarlı bir hocaya ihtiyacımız var. En az 3 yıllık kaydıyla. Biz devamlı hoca değiştiremeyiz. Bu yeni hocanın arkasında, olağanüstü şartlar olmadığı sürece duracağımızı söylüyoruz" dedi. Usta, trasfer ile ilgili şunları söyledi: "Devre arasında futbolcu alabiliriz de almaya biliriz de. Trabzon'da M'bia var şu anda. Belki de 'ben nereye geldim' diyordur. Ona umut tazeliyoruz şimdi. En büyük transferimiz sistem olacak. Bize sistemi sürdürebilir bir hoca lazım."



SAVAŞ DA YOK DÜŞMANLIK DA


Fenerbahçe'ye de zeytin dalı uzatan Trabzonspor Başkanı, "Savaş yok, düşmanlık yok. Aziz Yıldırım ile bir araya gelebilirim, ama herkes yerini bilecek. Biz inanıyoruz ki, bizim hak ettiğimiz şampiyonluk bize teslim edilebilir. Bu bizim hakkımız, inanıyoruz" ifadelerini kullandı.



Yönetimden taraftara jest


Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, ligde sahalarında Antalyaspor ile yapacakları karşılaşma öncesi taraftarlara çağrı yaptı. Tüm taraftarları yanlarında görmek istediklerini be-lirten Örem, "İlk yarının sahamızdaki son lig maçında yeniden kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yetişkiniyle büyük Trabzonspor taraftarını tribünlerimizde görmek istiyoruz. Bu amaçla yönetim kurulumuz, Antalyaspor maçına özel olarak bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim kararı almıştır. Şimdi hepimize düşen, tribünleri doldurarak takımı maçın başından sonuna kadar aynı coşkuyla desteklemektir" diye konuştu.



Deniz Yılmaz'a af geliyor


Trabzonspor'da 4 futbolcunun affedilerek takımla çalışmalara başlamasının ardından Deniz Yılmaz'a da af yolu açıldı. 13. haftadaki F.Bahçe maçı öncesi antrenmandaki disiplinsiz davranışı nedeniyle kadro dışı bırakılan Deniz'in teknik direktör Sadi Tekelioğlu'ndan özür dilediği, Tekelioğlu'nun da oyuncunun affedilmesi için yönetime rapor sunacağı öğrenildi.




#Trabzonspor
#Muharrem Usta
#Mircea Lucescu
8 yıl önce