|

Lyon Başkanı: Türkler erken davrandı

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde temsilcimiz Beşiktaş'la karşılaşacak olan Lyon'da başkan Michel Aulas, Fransa'da oynanacak maç ile ilgili bir itirafta bulundu. Siyah-beyazlı taraftarların 15-20 bin bilet aldığını belirten Aulas, "Türk seyirciler erken davranıp çok bilet aldılar" dedi.

Yeni Şafak ve
11:50 - 1/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:26 - 1/04/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş ile karşılaşacak olan Lyon'da başkan Jean-Michel Aulas'tan açıklama geldi..
Beşiktaş ile karşılaşacak olan Lyon'da başkan Jean-Michel Aulas'tan açıklama geldi..

Lyon Başkanı Jean Michel Aulas, Beşiktaş'la UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde yapacakları ilk karşılaşmanın kapalı gişe oynanacağını hatırlattı. Aulas, "15-20 bin Beşiktaş taraftarı maç için bilet almış olmasına rağmen kendi seyircimiz için yer var, itiraf etmek gerekir ki bilet satışlarının başladığı sırada Türk seyirciler erken davranıp çok bilet aldılar" dedi.

"Beşiktaş seyircisinin oluşturacağı ortam sıkıntı olmaz"

Basına demeç veren bir Lyon seyircisiise ilk maçı 2-0 kazanacaklarını, rövanş maçından ise berabere kalarak turu atlayacaklarını tahmin etti. Oldukça iddialı olan Lyon taraftarı stadın yarısını Beşiktaş taraftarının dolduracak olmasından çekinmediklerini şu sözlerle dile getirdi;

"Lyon'un maç kazanmak genlerinde var. Biz kazanmak için doğmuşuz. Beşiktaş seyircisinin oluşturacağı ortam sıkıntı olmaz. Maçı futbolcular oynar, seyirciler değil."



#Lyon
#Beşiktaş
#Jean Michel Aulas
7 yıl önce