|

Maça polis ve komando bereleriyle çıktılar

Türkiye Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta yer alan Muğlaspor'un oyuncuları, terör saldırılarına tepki için polis, jandarma ve komando beresi takarak maça çıktı.

Yeni Şafak
15:47 - 18/12/2016 Sunday
Güncelleme: 16:10 - 18/12/2016 Sunday
AA
Muğlaspor-Darıca Gençlerbirliği maçında şehitlerimiz unutulmadı.
Muğlaspor-Darıca Gençlerbirliği maçında şehitlerimiz unutulmadı.

Muğlaspor ile Darıcaspor arasında Muğla Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşma öncesi, ev sahibi takım oyuncuları ve çocuklar seremoniye, Beşiktaş'ta güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısı ile Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik terör saldırısını kınamak amacıyla polis, jandarma ve komando beresi takarak çıktı.



Seremonide çevik kuvvet ve jandarma personeli yer alırken, oyuncular İstiklal Marşı okunduğu sırada asker selamı verdi.



Öte yandan iki takım futbolcuları başlama düdüğünün ardından 1 dakika boyunca topa dokunmayarak teröre tepkilerini gösterdi.









Taraftarlardan polise karanfil

Muğlasporlu taraftarlar ise maçta görev yapan Muğla Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet personeli ile sahada görevli polis memurlarına karanfil verirken, tribünde "Teröre Lanetliyoruz" pankartı açarak, sloganlar attı.



Muğlaspor Teknik Direktörü İsmail Cem Cambaz, gazetecilere yaptığı açıklamada hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını belirtti.



Türk milletine hiçbir gücün diz çöktüremeyeceğini aktaran Cambaz, "Son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum" dedi.



#Muğlaspor
#Darıca Gençlerbirliği
7 years ago