|

Manchester United-Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar listesi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda İngiliz devi Manchester United ile karşılaşıyor. Saat 22.05'te başlayacak Manchester United-Fenerbahçe maçı Tivibuspor'dan şifreli olarak yayınlanacak. Ancak Avrupa'daki bazı televizyon kanalları Manchester United-Fenerbahçe maçını şifresiz olarak verecek. Futbolseverler uydularında bulunan bu kanallardan Manchester United-Fenerbahçe maçını izleyebilecek.

Yeni Şafak
18:41 - 20/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:52 - 20/10/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Manchester United-Fenerbahçe mücadelesi 22.05'te başlayacak. Mücadelenin canlı anlatımı yenisafak.com'da olacak.
Manchester United-Fenerbahçe mücadelesi 22.05'te başlayacak. Mücadelenin canlı anlatımı yenisafak.com'da olacak.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, İngiliz devi Manchester United'la bu akşam saat 22.05'te Old Traford'da karşı karşıya gelecek. Mücadele Tivibuspor'dan şifreli olarak yayınlanacak. Manchester United-Fenerbahçe maçını Avrupa'daki bazı uydu kanalları ise şifresiz olarak verecek. Manchester United-Fenerbahçe maçını şifreli ve şifresiz veren kanallar listesini haberimizden öğrenebilirsiniz. Bazı yabancı kanallar bu dev maçı şifresiz olarak yayınlayacaklar. Sizler de size sunacağımız yabancı kanal listesi üzerinden Avrupa Ligi maçlarını izleyebileceksiniz. İşte Manchester United Fenerbahçe maçını şifresiz vermesi beklenen kanallar listesi…




Manchester United-Fenerbahçe maçını şifreli ve şifresiz veren kanallar listesi;



  • Tivibu Spor 2 ( Şifreli) , 6?Eren (den) / HD beIN Sports France 2 / HD beIN Sports MENA 1 HD beIN Sports MENA 11 HD BHT 1 (BiH) BNT 1 (bulgaria) BT Sport 2 / HD Canal Sport HD (poland) eir Sport 2 / HD Federalna TV Fox Sports 2 HD (nederland) Futbol 1 (ukraine) / HD HRT TV2 (croatia) Irib Varzesh Kanal 9 (sweden) / HD Kanal A (slovenia) MATCH! Futbol 1 / HD MRT 1 (play.mrt.com.mk) OTE Sport 2 HD RTRS TV RTS 2 (serbia) Sport 1 Israel SD / HD Sport TV1 (portugal) / HD SuperSport 3 za / HD SuperSport MaXimo 1

Not: Bu kanallara uydunuzdan ulaşamazsanız tekrar kanal listenizi güncellemeniz gerekebilir. Bunun için uydu alıcınızın teknik servisiyle irtibata geçmeniz gerekebilir. Ayrıca bu kanallardan bazıları maç sırasında kullandığınız uyduya göre şifreye girebilir.



Manchester United-Fenerbahçe maçı 3D olarak yenisafak.com'da


Manchester United-Fenerbahçe maçını 3D İzlemek isterseniz sayfamızdan dev karşılaşmayı an be an takip edebilirsiniz. Manchester United-Fenerbahçe maçını başından sonuna kadar özel simülasyonlarla aşağıdaki görselimizden takip edebilirsiniz.











#Fenerbahçe
#Manchester United
#UEFA Avrupa Ligi
8 yıl önce