|

Mandanda Crystal Palace'da

Fransız kaleci Steve Mandanda, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ile anlaşmaya vardı. Marsilya ile sözleşmesi biten kalecinin adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılıyordu.

Yeni Şafak
14:47 - 30/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 12:09 - 30/06/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Steve Mandanda, Crystal Palace ile anlaşmaya vardı.
Steve Mandanda, Crystal Palace ile anlaşmaya vardı.

Marsilya'nın tecrübeli kalecisi Steve Mandanda, Premier Lig takımlarından Ctystal Palace ile anlaşma sağladı. Fransız basınının haberine göre başarılı kalecinin bu sabah milli takım kampından ayrılarak yeni kulübü için sağlık kontrolünden geçtiği aktarıldı.



Get French Football'un haberine göre 31 yaşındaki kalecinin Crystal Palace ile kaç yıllık sözleşme imzaladığı henüz açıklanmazken oyuncunun Euro 2016 sonrası yeni takımıyla idmanlara çıkacağı belirtildi. Crystal Palace bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. Mandanda'nın yıllık 2 milyon euro kazanacağı aktarıldı.



  • Bilindiği üzere Mandanda'nın Marsilya ile sözleşmesi sona ermişti. Fransız kalecinin adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılmıştı. Son olarak kulübü Marsilya'nın da yeni sözleşme teklifini reddeden yıldız isim tercihini Premier Lig'den yana kullandı.





#Mandanda
#Crystal Palace
#Fransa
#Marsilya
8 yıl önce