|

Marcelo Monaco-Beşiktaş maçı için skor verdi

Beşiktaş'tan Lyon'a transfer olan Brezilyalı oyuncu Marcelo, siyah-beyazlıların bu akşamki maçta Monaco'yu 2-0 mağlup edeceği tahmininde bulundu.

Yeni Şafak
10:46 - 17/10/2017 Salı
Güncelleme: 11:23 - 17/10/2017 Salı
Diğer
Beşiktaş'ta 1,5 sezon forma giyen Marcelo, yaz transfer döneminde 7 milyon euro  bonservis bedeliyle Lyon'a transfer olmuştu.
Beşiktaş'ta 1,5 sezon forma giyen Marcelo, yaz transfer döneminde 7 milyon euro bonservis bedeliyle Lyon'a transfer olmuştu.

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Marcelo Guedes, siyah-beyazlıların bugün Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'yla oynayacağı maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ın kazanacağına inandığını ifade eden Brezilyalı oyuncu maç için de skor verdi.

Fanatik'e konuşan Marcelo'nun değerlendirmeleri şöyle;
"Favori Beşiktaş"
  • "Şu an Beşiktaş’ın, Monaco’dan daha iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Maçın favorisi olan Beşiktaş, onlardan daha tecrübeli bir takım. Eğer Beşiktaş, bambaşka bir atmosferin olduğu Şampiyonlar Ligi’nde galip geldiği Porto ve Leipzig maçlarındaki gibi oynarsa, mutlaka sahadan galibiyetle ayrılır. Monaco bu sezon başında Mbappe, Mendy, Bakayoko ve Bernardo Silva gibi yıldız futbolcularını kaybetti. Takımda 10’a yakın yeni oyuncu var ve yeniden bir takım olmak için zamana ihtiyaçları bulunuyor. Önümüzdeki sezon çok iyi olabilirler ama şu an iyi değiller."

"Falcao'ya dikkat etmek lazım"
  • "Beşiktaş, pas oyununu seven ve topu ayaklarında tutmak isteyen bir takıma karşı oynayacak. En önemli yıldızları çok formda olan Radamel Falcao. Kolombiyalı golcüyü özellikle ceza sahasında iyi kontrol etmek lazım. Pepe ve Tosic gibi iki tecrübeli oyuncunun da, Falcao’ya fırsat tanımayacağını tahmin ediyorum."
"Kilit isim Moutinho"
  • "Takımın orta alandaki kilit ismi Moutinho. Portekizli oyuncu, Monaco’da oyun kurucu görevini yerine getiriyor. Stoperde de Glik ve Jemerson, Monaco savunmasının her şeyi."

"Şenol Güneş çok tecrübeli bir teknik adam"
  • "Beşiktaş her zaman Şampiyonlar Ligi’nde nasıl oynuyorsa, o şekilde oynamalı. Şenol Güneş çok tecrübeli bir teknik adam. Rakibi iyi durduracak ve maçı kazandıracak en iyi takımla sahada yer alacaktır. Beşiktaş adına kilit futbolcular Talisca, Cenk, Oğuzhan ve Quaresma olacaktır. Bu 4’lü birbirlerini çok iyi tanıyor ve onların iyi bir maç çıkarmaları, Beşiktaş adına işleri daha kolaylaştıracaktır. Skor tahmini olarak Beşiktaş’ın 2-0 maçı kazanacağını düşünüyorum."


#Beşiktaş
#Marcelo Guedes
#Monaco
7 yıl önce