|

Mario Gomez'den Beşiktaş açıklaması

Geçen sezon Beşiktaş forması giyen ve sezon başında Wolfsburg'a transer olan Mario Gomez, kaleme aldığı yazısında Beşiktaş serüvenini ve transferinin detaylarını anlattı.

Yeni Şafak
20:07 - 17/01/2017 Salı
Güncelleme: 20:14 - 17/01/2017 Salı
Yeni Şafak
Mario Gomez bu sezon Wolfsburg forması ile 15 maçta 4 gol attı...
Mario Gomez bu sezon Wolfsburg forması ile 15 maçta 4 gol attı...

Geçen sezon Beşiktaş formasını giyen ve gösterdiği performans ile siyah beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Alman yıldız Mario Gomez, The Players Tribune için yazdığı yazıda önemli ifadeler kullandı... İşte Mario Gomez'in yazısından öne çıkanlar:




  • Fiorentina'daki her şeyi unutmak istedim ve Türkiye'ye gittim. Türk taraftarlarla ilgili öğrendiğim şey; bu dünyada kulüpleri için var oluyorlar. Her hafta kulüpleri için yaşıyorlar. Orada olmak ve onların önünde oynamak inanılmaz bir deneyimdi. Ama insanlar yine de oraya niye gittiğimi anlamadı. Beşiktaş için oynamayı Euro 2016 ve bir şampiyonluk için şans olarak gördüm. Çoğu insan bu transferi kariyerimin sonu olarak algıladı ama ihtiyacım olan zıplamayı ve başlangıcı yaptım. Hayatın sahadaki oyununuzu etkilediğini düşünürüm ve İstanbul'daki hayat beni ileriye götürdü. Bu enerjiyi kullandım ve lig şampiyonluğunu kazandık. Sonunda bir futbolcu olarak yeniden mutluydum. Gol kralıydım ve Beşiktaş yedi yıl sonra lig şampiyonu oldu.
    Futbol oynadığım sürece farklı kültürleri deneyimlemek ve seyahat etmek istedim. Türkiye'de yaşamak Almanya'daki ailemden uzak olduğum anlamına geliyordu. Haberleri okuyabilmelerine rağmen onları arıyor ve iyi olduğumuzu söylüyordum, ancak endişelerinin asla geçmediğini söyleyebilirim. Eve dönme zamanıydı...

#Mario Gomez
#Beşiktaş
#Wolfsburg
7 yıl önce
default-profile-img