|

Mario Gomez'in son talibi Inter

Türkiye'de yaşanan darbe girişimi nedeniyle Beşiktaş'tan ayrıldığını açıklayan Alman golcü Mario Gomez'e İtalya'dan talip çıktı. Caner Erkin ve Felipe Melo'nun formasını giydiği Inter, Mario Gomez'i transfer etmek için girişimlere başladı.

Yeni Şafak
17:32 - 24/07/2016 Pazar
Güncelleme: 14:41 - 24/07/2016 Pazar
Diğer
Süper Lig'de 26 golle Gol Kralı olan Mario Gomez'in talipleri arasında Melo ve Canerli Inter de girdi.
Süper Lig'de 26 golle Gol Kralı olan Mario Gomez'in talipleri arasında Melo ve Canerli Inter de girdi.

Türkiye'de yaşanan darbe girişimi nedeniyle Beşiktaş'tan ayrıldığını açıklayan Alman golcü Mario Gomez'e İtalya'dan talip çıktı.



İtalyan Rai Sport'un haberine göre; Napoli'nin Mauro Icardi'yi transfer etmek istemesinin ardından Inter'in forvet bölgesindeki ilk adayı Mario Gomez. Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara Napoli'nin teklifini görüşmek üzere bir toplantı yapıldığını doğrularken, Inter listesine Mario Gomez'i aldı.








Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Fiorentina'ya dönen ancak Mor Menekşelerde kalmak istemeyen Gomez'in bu tavrının, Inter'in bu transferdeki en büyük avantajı olarak lanse edildi.



Inter'in dışında Milan, West Ham United, Wolfsburg ve Borussia Dortmund'un yakından ilgilendiği Mario Gomez'in Fiorentina ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.



Mario Gomez, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuş ve attığı 26 golle gol kralı tacını giymişti.





#Inter
#Mario Gomez
#Beşiktaş
8 yıl önce