|

Martial'den 10 milyon euroluk gol

Manchester United, Burnley deplasmanında Anthony Martial ve Wayne Rooney'nin golleriyle 2-0 kazandı. Fransız oyuncu Martial, Manchester formasıyla 25. golüne ulaştığı için İngiliz ekibi Monaco'ya 10 milyon euro daha ödemek zorunda kaldı.

Yeni Şafak
09:47 - 24/04/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:19 - 24/04/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Martial'in sözleşmesindeki tüm özel maddeler devreye girerse, oyuncunun bonservisi 90 milyon euroya kadar çıkıyor.
Martial'in sözleşmesindeki tüm özel maddeler devreye girerse, oyuncunun bonservisi 90 milyon euroya kadar çıkıyor.

Premier Lig'in 34. haftasında Manchester United deplasmanda Burnley'i Anthony Martial ve Wayne Rooney'nin attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Maçta dikkat çeken detay ise Kırmızı Şeytanların Fransız oyuncusu Martial'in attığı gol oldu. Yıldız futbolcunun Manchester United formasıyla 25. golüne ulaşması sonucu İngiliz ekibi Monaco'ya 10 milyon euro daha ödemek zorunda kaldı.

2015 yılında Monaco'dan 50 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer olan Martial'in sözleşmesinde yer alan "oyuncunun tüm kulvarlarda 25 gole ulaşması halinde Monaco'ya 10 milyon euro daha ödenecek" maddesi İngiliz ekibine pahalıya mal oldu.

Oyuncunun sözleşmesinde yer alan ve Martial'in bunlara ulaşması sonucu Manchester'ın 10 milyon euro daha ödemesini gerektiren diğer özel maddeler ise şöyle:

  • -Martial'in Fransa Milli Takımı ile 25 maça çıkması durumunda 10 milyon euro ödenecek (şu ana kadar 15 maça çıktı),
  • -Oyuncu Ballon d'Or'da finale kalırsa 10 milyon euro daha ödenecek

#Manchester United
#Anthony Martial
7 yıl önce