|

Masaya gelmezse güle güle

Başkan Aziz Yıldırım'ın sözleşmesi biteceği için yarın serbest kalacak milli oyuncunun menajeriyle birlikte Fenerbahçe'yle görüşmek istemesi halinde Gökhan'a istediği kulübe gidebileceği mesajı verdiği öğrenildi.

Yeni Şafak
09:10 - 30/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:23 - 30/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe yönetiminden Gökhan'a çağrı.
Fenerbahçe yönetiminden Gökhan'a çağrı.

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona erecek ve yarın itirabariyle serbest kalacağı için istediği kulübe transfer olma hakkı kazanacak Gökhan Gönül'e başkan Aziz Yıldırım'dan çağrı geldi. Bu hafta içinde milli oyuncuyla masaya oturmak için kulübe çağıran başkan Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül'den görüşmeye kesinlikle yalnız gelmesini istedi.



Önceki gün "Fenerbahçe ile görüşmem olmayacak" açıklaması yapan menajer Ahmet Bulut'a oldukça sinirlenen Fenerbahçe Başkanı, kritik zirve öncesi hem Gökhan'a hem de menajeri Bulut'a rest çekti. Milli oyuncunun Fenerbahçe ile masaya oturmak için görüşmeye gelmek istemesi durumunda başkan Yıldırım'ın Gökhan'a "İstediğin kulübe gidebilirsin" mesajı vereceği öğrenildi.



Menajer Ahmet Bulut'un, adı Beşiktaş ile anılan ve 5 Avrupa kulübünden teklifler aldığını açıkladığı milli oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşmesi bugün sona eriyor ve yarından itibaren de serbest kalıyor. Gökhan'ın, Fenerbahçe ile sözleşme yenilememesi halinde bu hafta içinde Beşiktaş dahil diğer teklif gelen kulüplerden birine imza atacağı belirtiliyor. Beşiktaş'ın Gökhan'a yıllık 2.5 milyon Euro ve 1.5 milyon Euro imza parası ve 3 yıllık mukavele teklif ettiği iddia ediliyor. Fenerbahçe ise daha önce 1.7 milyon Euro kazanan Gökhan'a yıllık 2 milyon Euro teklif etmişti.



Fenerbahçe'de geleceği belirsizliğini koruyan ve bu hafta içinde hangi takımda forma giyeceği belli olacak Gökhan Gönül, ya uzun yıllar formasını giydiği sarı-lacivertli kulüple yollarını ayıracak ya da devam kararı alarak kariyerini Fenerbahçe'de noktalayacak.






Fransa-Kamerun heyecanı TVNET'te Masaya gelmezse güle güle



#Aziz Yıldırım
#Gökhan Gönül
#Fenerbahçe
8 yıl önce