|

Mathieu Valbuena karşılaşmak istediği takımı açıkladı

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Fransız yıldız Mathieu Valbuena, Türkiye'deki derbi atmosferini daha önce yaşamadığını söyledi. Tecrübeli futbolcu Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi halinde karşılaşmak istediği takımla ilgili de konuştu.

Yeni Şafak
16:09 - 8/10/2017 Pazar
Güncelleme: 16:23 - 8/10/2017 Pazar
Yeni Şafak
Mathie Valbuena, Fenerbahçe'de 11 resmi maçta 3 gol attı, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.
Mathie Valbuena, Fenerbahçe'de 11 resmi maçta 3 gol attı, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.

Fenerbahçeli Mathieu Valbuena, yayıncı kuruluşa sarı lacivertlilere transferi ve gelecek hedefleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İlk geldiğinde taraftarın kendisini karşıladığı dakikalarda ne yapacağını şaşırdığını söyleyen Valbuena, ''Bu gerçekten çok özel bir şey. İstanbul’a geldiğimde kalabalığı gördüğümde korktum. İlk defa böyle birşeyle karşılaştım. Kalabalık beni heyecanlandırdı. Ardından bende bir beklenti olduğunu anladım. Bu benim için çok sıradışı bir andı. Taraftarların bu ilgisi büyülü bir andı diyebilirim. Bunun ötesinde bu sezon için zorlu hedeflerimiz de vardı. Bu sezonun ilk derbisini Beşiktaş ile oynadık. Bizim sahamızda rakip 12 yıldır kazanamıyordu.'' dedi.

"Şampiyonlar Ligi'ne gidersek onlarla oynamak istiyorum"
  • ''Babam futbol antrenörüydü. Topla çok erken yaşta oynamaya başladım. Babamı antrenmanda da izlerdim. Annemi bu konuda biraz kızdırırdım. Futbola başlangıç hikayem böyle oldu. 5-6 yaşlarında oynamaya başladım. Babam İspanyol. Tüm tatillerde İspanya’ya giderdik. Özellikle Barcelona’ya. Kendisi de Barcelona hayranıdır. Her yıl tatile gittiğimiz zaman Camp Nou’yu ziyaret etmeden dönmezdik. Bizi orası çok cezbederdi. Gözlerime inanamazdım. O stat ve Barcelona’dan geçen büyük oyuncuları düşünürdüm. Ayrıca şehir çok güzel. Ronaldo orada oynuyordu. En çok sevdiğim oyuncuydu. 45 dakikalık antrenmanı izlemeye çok fazla insan geliyor. Bu fantastik. Orası tabi benim oynamadığım statlardan biri. Ne Marsilya Ne Lyon ne de Moskova ile fırsat olmadı ama Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi’ne gidersek belki orada Barcelona ile karşılaşabiliriz.''

#Valbuena
#Fenerbahçe
#Barcelona
7 yıl önce