|

Medel'in imza töreninde Fikret Orman'dan 'Melo' çıkışı

Beşiktaş Kulübü, Şilili savunma oyuncusu Medel ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde Medel'e lakabıyla ilgili sorulan bir soru üzerine Fikret Orman'dan dikkati çeken bir çıkış geldi.

Yeni Şafak
13:18 - 12/08/2017 السبت
Güncelleme: 13:37 - 12/08/2017 السبت
Yeni Şafak
Medel imza töreninde 12 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.
Medel imza töreninde 12 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.

Beşiktaş'ın Inter'den transfer ettiği Şilili savunma oyuncusu Medel, kendisini 3 yıllığına siyah-beyazlı formaya bağlayan sözleşmeye imza attı.

Vodafone Park'ta başkan Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde öne çıkanlar şöyle;
Fikret Orman: Transferin son dönemlerine geldik
  • "Transfer ettiğimiz oyunculara başka kulüplerden de teklifler vardı. Onlar huzurlu bir ailenin parçası olmayı seçtiler. transferin son dönemlerine geldik, bizim açımızdan."
Medel: 11'de olunca kendimi iyi hissediyorum
  • "Başkanıma ve yöneticilere teşekkür ederim. Benim ve ailem için büyük bir gün. Beşiktaş'ın başarılarını devam ettirmek için burdayım. 11'de oynayınca kendimi iyi hissediyorum. Saha içindeki pozisyonum çok önemli değil."

Forma numarasını açıkladı

  • "12 numarayı seçtim çünkü bu taraftarın numarası. Boca'dan da teklif aldım ama Beşiktaş'ı seçtim."
Fikret Orman'dan Melo çıkışı

İmza töreninde bir muhabirin "Melo ve Medel'in lakabı Pitbull. İkisinin farkı ne?" sorusuna araya giren Fikret Orman "Bu efendi bir kere" karşılığını verdi.

"Melo eski takım arkadaşım"

Gary Medel ise bu soruya, 'Melo, eski takım arkadaşım, güzel günlerim geçti Inter ile aynı forma altında oynadık. İyi bir oyuncu. Onun burada bıraktığı başarıların üstüne çıkmak ve arkamda güzel izler bırakmak istiyorum' cevabını verdi.


#Beşiktaş
#Gary Medel
٪d سنوات قبل