|

Medjani ayrıldı sıradaki Cardozo

Bosingwa ve Constant'ın ardından Medjani de alacaklarını gerekçe göstererek Trabzonspor ile yollarını ayırdı. Cardozo da alacakları için kulübün kapısını çalacak. Paraguay basını, 4 aydır ödeme yapılmayan yıldız golcünün menajerinin yönetime 'serbest kalma' resti çekeceğini yazdı.

Yeni Şafak ve
06:00 - 25/11/2015 Çarşamba
Güncelleme: 05:54 - 25/11/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Constant ve Bosingwa'nın alacaklarına karşılık sözleşmesini fesh eden, N'Doye'nin alacağını son anda ödeyerek krizi önleyen Trabzonspor, Medjani ile de yolları ayırdı. Son 3 gündür takımla idmanlara çıkmayan, yönetime alacaklarının bir an önce ödenmesi resti çeken Cezayirli oyuncu, dün sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etti.



Trabzonspor Kulübü'nde yol ayrımında olan futbolcular bununla da sınırlı değil. 5-6 Aralık'ta yeni başkanını seçecek bordo-mavili kulüp, yıldızlarını bir bir kaybederken Oscar Cardozo da ödenmeyen alacakları için menajerine talimat verdi.



PARAGUAY'A DÖNEBİLİR!


Paraguay'dan Hoy Gazetesi, Oscar Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave'nin 4 aydır maaşını alamayan futbolcusu Cardozo için Trabzon'a gideceğini yazdı. Oscar Cardozo'nun Trabzonspor yönetiminden Aralık ayındaki seçime kadar bekle talimatı aldığı ancak buna rağmen Paraguaylı oyuncunun menajerini Trabzon'a çağırdığı bildirildi. Menajerin, Trabzonspor yönetimine Cardozo'nun serbest kalacağı restini çekeceği kaydedildi. Cardozo'nun Trabzonspor'dan ayrılarak futboluna nokta koymak için Paraguay'ı seçebileceği de haberin detaylarında yer aldı. Trabzonspor, Medjani ile birlikte 3 futbolcusunu kaybederken Cardozo da bu kervana katılmaya yakın.



Çalışmayacak olan baştan söylesin


Trabzonspor, ligde Pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbinin hazırlıklarına başladı. İdmana hasta olan Yusuf Erdoğan ve Almanya'da özel doktoruna kontrole giden Marko Marin katılmadı. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, çift kale maç esnasında oyuncularına uyarılarda bulunurken “Morali bozuk olan dışarıya çıksın. Çalışmayacak olan baştan söylesin. Takımın havasını bozmayın" uyarılarını yaptı.



Trabzonspor FIFA'ya gidecek


Trabzonspor Kulübü, Medjani'nin sözleşmesini tek taraflı olarak fesh ettiğini açıklayarak konuyu FIFA'ya taşıyacağını duyurdu. Medjani ile yapılan görüşmenin detaylarıyla ilgili de bilgi veren bordo-mavili kulüp, Cezayirli oyuncunun sözleşmesini haksız olarak fesh ettiğini öne sürerek “Medjani, bir haftadır kulübümüz ile mevcut sözleşmesinin yüzde 100 zamla artırılarak uzatılmasını talep etmiştir. Bu talep kulüp menfaatlerine aykırı görüldüğünden kabul edilmemiştir” açıklamasını yaptı. Yıllık 950 bin Euro'ya oynayan Medjani'nin 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu.



Gökdeniz: Tübeteyi gönlümüze taktık


Rusya Premier Lig ekiplerinden Rubin Kazan ile 250. maçına çıkan Gökdeniz Karadeniz için Kazan'daki Kazan Arena Stadı'nda organizasyon düzenlendi; yıldız futbolcuya hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi. 2.5 yıllık sözleşmesi olan 35 yaşındaki futbolcu, "Türkiye'ye dönecek miyim zaman gösterecek. Rubin Kazan için daha çok şey yapmalıyım. Kupa kaldırmak istiyorum" şeklinde konuştu. Gökdeniz'e, minik bir taraftar Tatarların milli şapkası "Tübetey"i hediye etti. Gökdeniz, “Tübeteyi kafaya takmak önemli değil, biz onu gönlümüze taktık" dedi.




#Trabzonspor
#Constant
#Bosingwa
8 yıl önce