|

Mehmet Demirkol Fatih Terim'in 'Arda' kararını yorumladı

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, NTV Spor'da Fatih Terim'in Arda Turan'ı A Milli Takım kadrosuna dahil etmemesini yorumladı. Demirkol, Arda'nın Türk Milli Takımına çağrılmamasının Messi'nin Arjantin Milli Takımı'na çağrılmamasıyla eşit olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
12:31 - 29/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:44 - 29/08/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in 'Arda Turan' kararını değerlendirdi.
Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in 'Arda Turan' kararını değerlendirdi.

Mehmet Demirkol, 'Arda Turan' kararının Türk futbol tarihinin en enteresan kararı olduğunu ifade etti.



İşte Demirkol'un açıklamaları:


  • "'Bu takımın teknik direktörü benim, kararı ben veririm' bu kadar olmaz. Böyle açıklanamaz bu yani. Çünkü neyden bahsettiğimizi anlamamız lazım. Dışarda kalabilir mi kalabilir. Teknik direktörler böyle kararlar verebilir. Tarih bunlarla dolu ama Arda Turan'ın milli takıma çağrılmaması eşittir Messi'nin Arjantin Milli Takımı'na çağrılmaması."

  • "Dolayısıyla böyle bir karar veriliyorsa, bu kararı tüm açıklığıyla teker teker açıklamak gerekir. Arda Turan'ı kadroya almama performans tercihi değil. Başka sebepler var. İki taraf da açıklama yapmadı. Basın toplantısı yarın 18.30'da, orada hoca nedenini açıklar herhalde. Türk futbol tarihinin en enteresan kararı. Çünkü Türk futbol tarihinin en başarılı oyuncusu. Bu kararın bütün çıplaklığıyla anlatılması lazım ki kamuoyu ikna olsun, tabi kırmadan dökmeden."


#Milli Takım
#Mehmet Demirkol
#Arda Turan
#Fatih Terim
8 yıl önce