|

Mehmet Demirkol'dan Emre Mor iddiası

Mehmet Demirkol, Emre Mor ile ilgili perde arkasında kalmış bir bilgiyi paylaştı. Demirkol, Emre Mor'un Galatasaray'a transfer olacakken yöneticilerin buna engel olduğunu belirtti.

Yeni Şafak
20:07 - 27/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 20:13 - 27/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Mehmet Demirkol, A Milli Takımımızın genç yıldızı Emre Mor'un G.Saray'a transferiyle ilgili olarak konuştu.
Mehmet Demirkol, A Milli Takımımızın genç yıldızı Emre Mor'un G.Saray'a transferiyle ilgili olarak konuştu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili çıkan Emre Mor haberlerini NTV Spor'daki Spor Servisi Programı'nda değerlendiren Mehmet Demirkol, önemli açıklamalarda bulundu. Emre Mor'un milli takımdaki performansını değerlendiren Demirkol, şu ifadeleri kullandı:


  • "Messi seviyesine çıkmak kolay değil ama Emre'nin de korkunç bir yeteneği var. Emre çok öğrenmeye açık durmuyor. Dortmund okulunda gelişme kaydedemesi kötü bir durum. Demek ki Şenol Güneş okuluna ihtiyaç var"

Mehmet Demirkol, Mustafa Denizli'nin Galatasaray'da çalıştığı dönemde Emre Mor'u çok istediğini de söyledi. Denizli ile bu konuda görüştüğünü de söyleyen Demirkol şunları söyledi:



  • "Benim kafamda soru işaretleri vardı ama Mustafa Denizli Emre Mor'u çok istiyordu. Ama Galatasaray Emre Mor'u istemedi. Tamamen istemedi demeyelim de içlerinden birçoğu 'Bu çocuktan futbolcu olur mu?' dedi."








#Mehmet Demirkol
#Galatasaray
7 yıl önce