|

Mehmet Demirkol: Şenol Güneş Galatasaray'ı şampiyon yapar

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol Beşiktaş'ın şampiyonluğuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Şenol Güneş'in takımda kalması halinde Beşiktaş'ın gelecek sezonda da şampiyonluğun en büyük favorisi olacağını ifade eden Demirkol, tecrübeli teknik adamla ilgili sürpriz bir Galatasaray iddiasında bulundu.

Yeni Şafak
11:26 - 29/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 12:26 - 29/05/2017 Pazartesi
Diğer
Mehmet Demirkol 2016-2017 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ı yorumladı.
Mehmet Demirkol 2016-2017 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ı yorumladı.

Beşiktaş’ın şampiyonluğu hakkında değerlendirmelerde bulunan NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un açıklamaları şöyle;


"Beşiktaş'ın 20. şampiyonluğudur bu"
  • "Ligi 1959 itibaren sayıyorsak Beşiktaş’ın 13. şampiyonluğudur bu. Ama gerçek bir hesap yapılacaksa bu 20. şampiyonluktur. Baba Hakkı’ların kazandığı şampiyonlukları saymamak hiç kimsenin haddi olamaz. Beşiktaş’ın 20. şampiyonluğudur bu. Eğer bir hesaplama yapılacaksa ilk günden itibaren yapılmalı."
"Şenol Güneş kalırsa Beşiktaş şampiyonluğun yine favorisi"

  • "Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in oyun sistemi değişmiyor. Geçen sezondan sadece 5 oyuncu ideal 11’de. Takımlar ayrı, oyun aynı. Beşiktaş gelecek seneye de şampiyonluğun 1 numaralı adayıdır. Fakat tek bir şartla. Şenol Güneş kalırsa."
"Şenol Güneş Galatasaray'ı şampiyon yapar"
  • "Beşiktaş kadrosuna Riekerink-Dursun Özbek’i ver, G.Saray kadrosuna Şenol Güneş’i koy; G.Saray şampiyon olur. Beşiktaş 5. olur. Bu Galatasaray’ın çok iyi yada Beşiktaş’ın çok kötü olduğu anlamına gelmez."

#Mehmet Demirkol
#Galatasaray
#Şenol Güneş
#Beşiktaş
7 yıl önce