|

Mehmet Ekici: Hırsıma yenilip hata yaptım

Fenerbahçe'de yaşadığı uzun sakatlık döneminin ardından takımla birlikte idmanlara çıkmaya başlayan Mehmet Ekici, tam olarak iyileşmeden oynadığı için hata yaptığını itiraf etti.

Yeni Şafak
10:43 - 10/11/2017 Cuma
Güncelleme: 11:17 - 10/11/2017 Cuma
Diğer
Büyük umutlarla transfer edilen Mehmet Ekici, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sarı-lacivertli formayla sadece 3 maçta forma giyebildi.
Büyük umutlarla transfer edilen Mehmet Ekici, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sarı-lacivertli formayla sadece 3 maçta forma giyebildi.

Salı gününden bu yana takımla birlikte antrenmanlara çıkan Mehmet Ekici, sakatlık dönemi yaşadıklarının üzüntü verici olduğunu ifade etti.

Takımın içerisinde bulunduğu kötü durumla ilgili de değerlendirmelerde bulunan 27 yaşındaki oyuncu, "Henüz bir şey bitmiş değil, şampiyonluk iddiamız ilk günkü gibi devam ediyor" dedi.

Hürriyet'te konuşan Mehmet Ekici'nin açıklamaları şöyle;

"Hayallerimin hiçbiri olmadı"
  • "Neler ummuştum, neler yaşadım. Fenerbahçe'ye imzayı attığım gün en büyük hayalim Galatasaray karşısında Fenerbahçe forması giymekti. Sakatlıklar yüzünden onu bile yaşayamadım. Hayallerimin hiçbiri olmadı. Forma giymeyi o kadar çok özledim ki, anlatamam."
"Aşırı hırslı çalışmam hayallerimi mahvetti"
  • "Trabzonspor ile sözleşmenin son 6 ayında elimde olmayan nedenlerden dolayı forma giyememiştim. Fenerbahçe'de kendimi gösterebilme uğruna aşırı hırslı çalışmam tüm hayallerimi mahvetti. Vücuduma fazla yüklendim ve sonuçta sakatlık sürecim uzadı. Ama bir daha böyle olmasına izin vermeyeceğim. Yaşadığım acı tecrübelerden büyük dersler aldım. Artık antrenmanlarda çok daha dikkatli davranacağım. Öyle bir Mehmet Ekici gelecek ki, tüm bunları unutturacak."
"Televizyondan izlemek canımı acıttı"
  • "Şampiyonluk yarışında 9 puan geriye düşmek elbette ki çok üzücü. Ancak ligin daha yarısına bile gelmediğimizi unutmayalım. Bu farkı kapatabiliriz. Henüz bir şey bitmiş değil, şampiyonluk iddiamız ilk günkü gibi devam ediyor. Takımım zor günler yaşarken bir şey yapamamak, televizyondan izlemek zorunda kalmak canımı acıttı. Keşke tam olarak iyileşmeden oynamak gibi bir yanlışı yapmasaydım. Hırsıma yenilip hata yaptım."
#Fenerbahçe
#Mehmet Ekici
6 yıl önce