|

Mehmet Ekici'nin babası transferi açıkladı

'Mehmet Ekici, Fenerbahçe'ye mi yoksa Beşiktaş'a mı gidecek?' sorusu büyük ölçüde cevabını buldu. 26 yaşındaki futbolcunun babası oğlunun yeni takımını açıkladı.

Yeni Şafak
09:43 - 12/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 17:58 - 12/01/2017 Perşembe
Diğer
Mehmet Ekici Trabzonspor'da bu sezon 19 resmi maça çıkarken 3 gol attı 1 de asist yaptı.
Mehmet Ekici Trabzonspor'da bu sezon 19 resmi maça çıkarken 3 gol attı 1 de asist yaptı.

Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Mehmet Ekici'nin babası ve menajeri Hacı Ekici ile bir araya gelip son kez pazarlık yaptı.



Hürriyet'te yer alan habere göre; Görüşmeler sonucunda Güner ve baba Ekici prensipte anlaşma sağlayıp el sıkıştı. Yapılan anlaşmaya göre Mehmet Ekici sezon sonuna kadar Trabzonspor'da forma giymeye devam edecek, sezonun bitmesinin ardından Beşiktaş'a katılacak.



Bu ilginç anlaşmanın sebebi ise teknik direktör Şenol Güneş'in, "Kadromda Mehmet Ekici'nin pozisyonunda oynayan futbolcu var. Devre arasında gelmese de olur" sözleri...





"Fenerbahçe ile görüştük ama..."

Mehmet Ekici'nin babası Hacı Ekici ise, "Biz daha önce Fenerbahçe ile görüştük. Fakat ciddi bir durum yoktu. Mehmet sezon sonunda Beşiktaş'a gidecek" dedi.



Devre arası transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Mehmet Ekici'nin transferine dair resmi açıklamaların da kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.











#Mehmet Ekici
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
7 yıl önce