|

Mehmet Topal'dan Caner Erkin'e sitem telefonu

Olaylı Beşiktaş-Fenerbahçe maçının yankıları sürerken Mehmet Topal'ın eski takım arkadaşı Caner Erkin'i telefonla arayarak sitemde bulunduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
11:31 - 8/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:32 - 8/02/2017 Çarşamba
Mehmet Topal derbide yaşananlar ile ilgili Caner Erkin'i aradı.
Mehmet Topal derbide yaşananlar ile ilgili Caner Erkin'i aradı.

Fenerbahçeli Mehmet Topal, olaylı derbide soyunma odası koridorlarında sarı-lacivertli futbolculara tepki gösteren Caner Erkin'i telefonla aradığı belirtildi.



Sabah'ta yer alan habere göre gerilimi bitirmek için Caner'i arayan Mehmet Topal, "Biz seninle takım arkadaşı değil miydik. Neden olayların başrolünde yer aldın? İki futbolcunun yaşadığı gerilimi büyütmek yerine bizim de dostumuz olarak yatıştırıcı olman gerekirdi" ifadelerini kullandı.



Caner'in ise Topal'a, "Van Persie'nin yaptıkları hepimizi gerdi, sakin düşününce hepimiz üzülüyoruz" şeklinde yanıt verdiği aktarıldı.








Alper ve Oğuzhan tatlıya bağladı

Bir başka görüşme ise Alper Potuk ile Oğuzhan Özyakup arasında yaşandı. Alper, maç içinde itiş-kakış yaşadığı Oğuzhan'a bu görüşmede, "Her pozisyonda hakemle diyaloğa girdin. Ardından ben yere düştüğümde 'kalk' diye bana bağırdın. Ben de bu nedenle gerildim. Milli Takım'da birbirimizin yüzüne bakıyoruz. Bu tip olayların yaşanması yanlış" dedi. Oğuzhan'ın da ılımlı ifadeler kullandığı ve ikilinin arasındaki buzların eridiği öğrenildi.






#Caner Erkin
#Mehmet Topal
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
7 yıl önce