|

Melih Mahmutoğlu: Kimse ne yapacağını bilmiyor

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu, FIBA ile Euroleague arasındaki çekişmeden kimsenin zarar görmemesi gerektiğini belirterek, “Bu durumun çözülmesi gerekiyor” dedi.

Yeni Şafak
15:40 - 5/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:55 - 5/10/2017 Perşembe
IHA
Melih Mahmutoğlu, geçtimiz sezon Fenerbahçe forması altında Euroleague şampiyonluğu yaşadı.
Melih Mahmutoğlu, geçtimiz sezon Fenerbahçe forması altında Euroleague şampiyonluğu yaşadı.

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı Kaptanı Melih Mahmutoğlu, yaptığı açıklamada yeni sezon öncesinde heyecanlı olduklarını söyledi. Güzel bir sezonun geride kaldığını dile getiren Mahmutoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

  • “Geçen sezon istediğimiz her şeyi başardık. Sonrasında Avrupa Şampiyonası’nda oynadık ve bu turnuva Türk oyuncular için iyi geçti. Yeni sezon yeni oyuncular var. Hazırlık turnuvasından geldik ve her şey iyi gidiyor. Çok fazla idman yapma fırsatı bulamadık ama herkes her şeyin farkında. Bunun da bilincinde başladı herkes. Fenerbahçe forması giyiyorsanız her zaman şampiyonluğa oynarsınız”
Kimse ne yapacağını bilmiyor
  • “Bunu söylemek zor. Maçlar başladığı zaman göreceğiz. Gelen oyuncular çok karakterli büyük oyuncular. Bunu söylemeye gerek bile yok. Çok düzgün oyuncular. Giden oyuncular çok büyük katkı verdi Fenerbahçe’ye. Bir alışma süreci olacaktır. Bunu ne kadar aşağıya çekersek o kadar iyi olacaktır. Aramızda hep konuşuyoruz. Milli Takım’da da konuştuk, burada da konuşuyoruz. Kimse ne yapacağını bilmiyor. Çok zor bir durum bu aslında. Nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum. Biz en doğru kararı vermeye çalışacağız. Biz oyuncu olarak en doğru kararı vermeliyiz. Hem federasyonla, hem kulüple oturup konuşuruz. Kimse zarar görmeden en iyi şekilde bu işten çıkmamız gerekiyor”
#Melih Mahmutoğlu
#Fenerbahçe Doğuş
#FIBA
#Euroleague
7 yıl önce