|

Melo ve Telles yolcu

Transfer döneminin bitimine saatler kala Melo'nun 4 yıl süren Galatasaray macerasının son buldu. Aynı şekil de Alex Telles de İtalya'nın yolunu tuttu.

Yeni Şafak
16:07 - 31/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 17:37 - 31/08/2015 Pazartesi
DHA

Galatasaray, transferin son gününde sürprizlere devam ediyor. Borussia Dordmund'dan sağ bek Kevin Grosskreutz'u transfer eden sarı-kırmızılı kulüp, Melo'nun Inter'e kiralık transferi için anlaşmaya vardı. Bu transfer için Galatasaray 3.7 milyon euro alacak.



Melo ve Inter kulübü arasındaki pazarlık sürerken, bu transferin günün ilerleyen saatlerinde gerçekleşmesi ve Melo'nun 4 yıl süren Galatasaray macerasının son bulması bekleniyor.



Telles de Inter yolcusu

Melo'nun yanı sıra Telles de transferin son gününde Galatasaray'dan ayrılmak üzere. Telles'i transfer etmek isteyen Paris Saint Germain ile sarı kırmızılı kulüp, bonservis konusunda anlaşamayınca Telles'i de kiralamak için Inter devreye girdi. Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Melo ve Telles transferi için ısrarlı olması İtalyan kulübünün Galatasaray ile temasını hızlandırdı. Sarı Kırmızılı kulüp şu anda Melo ve Telles'i Inter'e kiralamak için detayları görüşüyor. Bu transferin de günün sonuna doğru bitmesi bekleniyor.

#alex telles
#felipe melo
#transfer
#ınter
9 yıl önce