|

Mert Nobre'den Fenerbahçe'ye 'hoca' tavsiyesi

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski golcüsü şu anda Büyükşehir Belediye Erzurumspor formasını terleten deneyimli santrfor Mert Nobre, oynayacakları final ve Fenerbahçe'nin teknik direktör gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
12:42 - 23/05/2017 Salı
Güncelleme: 12:56 - 23/05/2017 Salı
Diğer
Süper Lig'in önemli golcülerinden olan Mert Nobre, Erzurumspor'la TFF 1. Lig'e çıkma mücadelesi veriyor.
Süper Lig'in önemli golcülerinden olan Mert Nobre, Erzurumspor'la TFF 1. Lig'e çıkma mücadelesi veriyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor formasını terleten deneyimli santrfor Mert Nobre, TFF 1. Lig'e çıkmak istediklerini anlatırken Fenerbahçe hakkında çarpıcı mesajlar verdi. Ajansspor'a konuşan Nobre, sarı lacivertlilerin yeni teknik direktörü olacak isimle alakalı da önerilerde bulundu.

'Vodafone Arena'da şampiyon olmak istiyorum'
  • "BB Erzurumspor ile finaldeyiz, hedefimiz şampiyon olarak ve TFF 1. Lig'e yükselmek. Gümüşhanespor karşılaşması çok zor bir maç olacak, iyi bir oyuncu grubumuz var. Videolardan rakibimizi izledik, kazanacağımıza inanıyorum. Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'da farklı bir atmosfer olacak. Vodafone Arena'da şampiyon olmak istiyorum"
'İnşallah Aykut Kocaman ile Tuncay gelir'
  • "Fenerbahçe bu sezon kötü, oyuncuları iyi ama takım olamadılar. Tuncay Şanlı ile görüşüyorum, Tuncay Şanlı-Aykut Kocaman iddalarını haberlerden okudum. İnşallah Aykut Kocaman ile Tuncay Şanlı Fenerbahçe'ye gelir. Bence Aykut Kocaman ve Tuncay Şanlı ikilisi kesinlikle başarılı olur. Benim görüşüm, Sarı-Lacivertli takımın aradığı kan Tuncay ve Aykut Kocaman"

#Nobre
#Aykut Kocaman
#Tuncay Şanlı
7 yıl önce
default-profile-img