|

Messi ile Ronaldo aynı takımda

UEFA, NBA’de olduğu gibi futbolun yıldızlarını da All-Star mücadelesinde bir araya getirecek. Kuzey-Güney diye ikiye ayrılacak takımlar, online olarak belirlenecek. İki ezeli rakip Messi ve Ronaldo aynı takımda yer alacak.

Yeni Şafak
04:00 - 15/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 22:18 - 14/04/2015 Salı
Yeni Şafak

İki ezeli rakip Barcelona ve Real Madrid'in dünyaca ünlü iki yıldızı, hemen hemen her kulvarda birbirleriyle yarışan Messi ve Cristiano Ronaldo, bu kez aynı takım için ter dökecek. Güney Takımı ve Kuzey Takımı adında iki ekip kurmayı planlayan UEFA'nın bu All-Star mücadelesinde bir ilk yaşanacak ve futbolseverler Ronaldo ve Messi'yi aynı takımda görme şansını yakalayacak. Özellikle yıllardır NBA'de yapılan All-Star mücadelelerindeki pazarlama stratejilerini uygulamak isteyen UEFA, Avrupa'da forma giyen yıldız isimleri bir araya getirecek. Futbolcular online oylama sistemiyle belirlenecek ve bir takımdan en fazla 3 oyuncu kadroda yer alabilecek. UEFA All-Star maçlarında Kuzey Takım oyuncuları Premier Lig, Bundesliga ve Rusya Ligi'nden seçilecek. Güney Takım oyuncuları ise La Liga, Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A takımlarından olacak. Yapılan oylama sonunda Messi ve Cristiano Ronaldo'nun Güney Takımı'na girmesine kesin gözüyle bakılıyor.



Bir tek animasyonda aynı takımdaydılar


Bir spor giyim firmasının çektiği animasyon reklam filminde dünyaca ünlü futbol yıldızları, dünyayı istila eden uzaylılara karşı mücadele etmiş; bir futbol maçıyla dünyayı kurtarma çabası içerisine girmişti. Bu filmde Cristiano Ronaldo ve Messi, aynı takımda yer almışlardı.



Muhtemel Kuzey takımı


Neuer (B.Münih)- John Terry (Chelsea),


Hummels (B.Dortmund), Alaba


(B.Münih)-Robben (B.Münih), Silva (M.City),


Di Maria (M.United), Reus (B.Dortmund)-


Eden Hazard (Chelsea),


Agüero (M.Ciy), A.Sanchez (Arsenal)



Muhtemel Güney takımı


Buffon (Juventus)- Danilo (Porto), Ramos


(R.Madrid), Pique (Barcelona), T.Silva (PSG)-


Pogba (Juventus), Koke (A.Madrid), Messi


(Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid),


Neymar (Barcelona), İbrahimovic (PSG)




#Messi
#Cristiano Ronaldo
#Danilo
#Pique
#İbrahimovic
9 yıl önce