|

Messi ve Neymar G.Saray'a gelebilir

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer konusunda taraftarı heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Sneijder ve Podolski gibi dünyanın en iyi 10 numaralarının Galatasaray'da olduğunu söyleyen Başkan Özbek, "Messi ve Neymar'ı da ilerleyen zamanlarda Galatasaray'da görebiliriz" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/07/2015 Salı
Güncelleme: 03:06 - 7/07/2015 Salı
Yeni Şafak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulüp televizyonuna taraftarı heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Transfer konusunda taraftarın sabırlı olmasını isteyen Başkan Özbek, "Transfer Ağustos'un sonuna kadar sürüyor. Önümüzde yeteri kadar zaman var. Podolski olayında da herkes gördü, çok istiyorduk ama aceleci davranmadık. Galatasaray'ın menfaatini düşündük. Maddi faydasına bir süreç götürdük. G.Saray zaten yıldızlar topluluğu. Dünya devlerinin iki 10 numarası Galatasaray'da. Messi ve Neymar'ı da 3. ve 4. 10 numara olarak belki önümüzdeki yıllarda görebiliriz" diyerek taraftarı heyecanlandırdı.



BAŞARIMIZ GÖLGELENMEK İSTENİYOR


Çifte kupalı şampiyonluklarının gölgelenmek istendiğini ileri süren Başkan Dursun Özbek, "Bilal'in Akhisar'dan transferi, Sabri'nin kalması Hamza Hoca'nın raporuyla oldu. Ücretler de transfer piyasasında normal ücretler. Bu 2 oyuncu hakkındaki tenkitleri maksatlı buluyorum. Bunların şampiyonluğumuzu gölgelemek için çıkarıldığını düşünüyorum" diye konuştu. Başkan Özbek, Sneijder'i satmayı düşünmediklerini de bir kez daha yineledi.



G.Saray'a oynamak için geldim


Yeni transferlerden Bilal Kısa, rekabetin kendisini korkutmadığını söyledi. Takımda Melo, Selçuk, Hamit gibi kendini ka-


nıtlamış isimler olduğunu belirten Bilal, "Oynamak için elimden geleni yapacağım. Eleştirilere sahadaki performansımla cevap vereceğim" dedi.



Felipe Melo 10 Temmuz'a kadar izinli


Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Melo konusuna açıklık getirdi. Kendisine 10 Temmuz'a kadar süre verdiğini belirten Hamzaoğlu, "Gelmesini bekliyorum. Ama gelmezse yasal süreç başlar" dedi. Hamzaoğlu, Nantes'ı tercih eden İzlandalı forvet Sightorsson'a üzüldüğünü de ifade etti.



Huntelaar'a Sneijder baskısı


G.Saray'da forvet adaylarında ilk sıraya yer alan Huntelaar konusunda vatandaşı Sneijder de devreye girdi. Vatandaşına telefon açan ve “hemen gel” diyen Sneijder, Huntelaar'a İstanbul'u uzun uzun anlatarak gelmesi halinde krallar gibi karşılanacağını söyledi.


#Dursun Özbek
#galatasaray transfer
#messi
#neymar
9 yıl önce