|

Messi'den basına boykot

Arjantin'in Kolombiya'yı 3-0 mağlup ettiği maçın ardından takım arkadaşları ile basının karşısına geçen Lionel Messi, basına daha fazla konuşmama kararı aldıklarını açıkladı.

Yeni Şafak
10:32 - 16/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 07:42 - 16/11/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Arjantin, Güney Amerika Grubu’nda 12 maçta topladığı 19 puanla 5. sırada yer alıyor.
Arjantin, Güney Amerika Grubu’nda 12 maçta topladığı 19 puanla 5. sırada yer alıyor.

2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri kapsamında oynanan Arjantin-Kolombiya mücadelesi 3-0 Arjantin galibiyetiyle sona erdi.



Arjantinli yıldız Lionel Messi müthiş bir gol kaydettiği maçın ardından 26 takım arkadaşıyla basının karşısına çıktı ve basına artık daha fazla konuşmama kararı aldıklarını söyledi.



Messi bu kararın gerekçesi olarak ise kendileri hakkında yapılan birçok suçlamayı, saygı göstermemeyi ve kişisel hayatın ihlali olarak gösterdi.



Barcelona'da forma giyen yıldız oyuncu Messi şunları söyledi:


  • “Basınla daha fazla konuşmama kararı aldık. Birçok suçlamayla karşı karşıya kalıyoruz. Saygı eksikliği yaşıyoruz. Buna karşın şu ana kadar hiçbir şey söylemedik. Olayların bu duruma kadar gelmesinden dolayı üzgünüz ama yapacak bir şey yok. Birçoğunuzun bize saygı göstermediğini görüyorum, biliyorum. Ama oyunu değil bizi özel hayatımızla, kişiliğimizle ağır eleştiriyorsunuz."

Arjantin takımının bu kararı almasına sebep olan haberin bir radyonun Ezequiel Lavezzi'nin uyuşturucu kullandığını iddia etmesi oldu. Lavezzi haberi yapan gazeteciyi mahkemeye verdi.







#Arjantin
#Lionel Messi
7 yıl önce