|

Messi'nin verilmeyen golü maça damga vurdu

La Liga'da zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Barcelona deplasmanda Valencia ile 1-1 berabere kaldı. Karşılşamada Katalan ekibinin yıldızı Messi'nin verilmeyen golü şaşkınlığa neden oldu.

Yeni Şafak
08:57 - 27/11/2017 الإثنين
Güncelleme: 09:11 - 27/11/2017 الإثنين
AA
Arjantinli futbolcu verilmeyen gol sonrası yan hakeme itirazlarda bulunsa da karar değişmedi.
Arjantinli futbolcu verilmeyen gol sonrası yan hakeme itirazlarda bulunsa da karar değişmedi.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 13. haftasında lider Barcelona ikinci sıradaki Valencia ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Messi'nin golü verilmedi

Konuk ekip Barcelona ilk yarı çok baskılı, hızlı ve göze hoş gelen bir futbol oynadı. 30. dakikada Lionel Messi'nin şutunda top kale çizgisinden içeri girse de hakem topun geçmediğine kanaat getirerek, golü geçersiz saydı. Gelecek sezon video hakem uygulamasına geçecek La Liga'da bu akşam yaşanan hakem hatasıyla sahalarda teknolojinin kullanılmasının önemi bir kez daha öne çıkmış oldu. ilk yarı 0-0 sona erdi.


Maç 1-1 sona erdi

İkinci yarı topu ayağında daha çok tutan ve atak oynayan Valencia, 60. dakikada Rodrigo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım farkı artırmak için ataklarını artırsa da Barcelona savunmasını geçemedi. 82. dakikada Lionel Messi'nin asistinde topu ağlara gönderen Jordi Alba, Barcelona'ya beraberliği getirdi. La Liga'nın zirvesindeki maç 1-1 bitti.

  • Valencia'da puan kaybeden Barcelona, buna rağmen 35 puanla liderliğini korudu. Valencia ise 31 puanla ikinci sırada kaldı. Haftayı galibiyetle kapatan 3. sıradaki Atletico Madrid ve averajla 4. olan Real Madrid 27 puana yükselerek, lider Barcelona ile arasındaki puan farkını 8'e indirdi.

#Lionel Messi
#Barcelona
#Valencia
٪d سنوات قبل