|

Mesut'un partneri Oğuzhan

İngiliz Metro ve Telegraph gazeteleri, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in bir forvet bir de orta saha aradığını; orta saha için iki adaydan birinin Oğuzhan Özyakup olduğunu yazdı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/01/2016 Salı
Güncelleme: 09:18 - 12/01/2016 Salı
Yeni Şafak

Beşiktaş'ın bu sezonki yıldızlarından Oğuzhan Özyakup ile ilgili iddialar dinmiyor. İngiliz basını, Arsenal'in genç yıldız için bir kez daha nabız yokladığını, Oğuzhan'ın Mesut Özil'in partneri yapmaya hazırlandığını yazdı. Metro ve The Telegraph'ın sayfalarına taşıdığı haberlere göre, devre arası için bir forvet bir de alternatif orta saha transferi düşünen Arsenal'in golcü için Aubameyang, orta saha için de iki isme yöneldi. Bunlardan biri Sevilla'nın orta sahası Grzegorz Krychowiak, diğeri de Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup.



Oğuzhan ağır basıyor

İngiliz basını, Oğuzhan'ın daha önce Arsenal forması giymesi ve teknik direktör Arsene Wenger ile arasındaki iyi ilişki nedeniyle Krychowiak'a oranla transferde daha yüksek ihtimal olarak gösterildi. Haberlerde şampiyonluğa oynayan Beşiktaş'ın devre arasında milli futbolcunun takımdan ayrılmasına izin vermesi ise düşük ihtimal olarak değerlendirdi. Siyah-beyazlı takımı ancak astronomik bir teklifin kararından döndürebileceği vurgulandı.



Oğuzhan, 4 sezondur Beşiktaş forması giyerken en verimli dönemini bu sezon yaşadı. Ligde 15 maçta forma giyen 23 yaşındaki futbolcu, 5 gol, 5 asistle oynadı.



Gökhan İnler Beşiktaş'la anlaştı!

Beşiktaş için bir diğer iddia da İsviçre'den geldi; Türk asıllı İsviçreli oyuncuyla anlaşmanın yakın olduğu duyuruldu



İngiltere Premier Lig'de Liecester City formasıyla fazla şans bulamayan Gökhan İnler'in, Beşiktaş ile el sıkıştığı öne sürüldü. İsviçre'nin Blick gazetesi, 31 yaşındaki orta sahanın Beşiktaş ile anlaştığını yazdı. Türk asıllı İsviçreli futbolcunun, Schalke ve Samdoria tercihleri arasından siyah-beyazlı takımı seçtiği; kulübüyle bağlarını kopardığı anda Beşiktaş'a imza atacağı kaydedildi.



Motta bedelsiz gitti


Beşiktaş, Ramon Motta'nın Antalyaspor'a transferini borsaya bildirdi. Satışın bonservis bedelsiz gerçekleştiği ifade edildi.







#Oğuzhan Özyakup
#Mesut Özil
#Beşiktaş
#Arsenal
8 yıl önce