|

Metin Albayrak'tan Aboubakar açıklaması

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Albayrak, Vincent Aboubakar'ın ilerleyen haftalarda daha iyi bir performans göstereceğini vurguladı.

Yeni Şafak
13:01 - 21/10/2016 Cuma
Güncelleme: 14:44 - 21/10/2016 Cuma
AA
Vincent Aboubakar, Şampiyonlar Ligi'ndeki Napoli maçında 2 gol birden kaydetti.
Vincent Aboubakar, Şampiyonlar Ligi'ndeki Napoli maçında 2 gol birden kaydetti.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, İtalya temsilcisi Napoli ile yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi maçında 2 gol atan Vincent Aboubakar'ın kendini bulduğunu söyledi.



Albayrak yaptığı açıklamada, Napoli ile deplasmanda oynanan ve 3-2 kazandıkları UEFA Şampiyonlar Ligi maçında siyah-beyazlı forma altındaki ilk gollerini atan Kamerunlu futbolcunun patlama yapmak için bir kıvılcıma ihtiyacı olduğunu belirterek, şunları söyledi:


  • "Her futbolcunun kötü dönemleri olabiliyor. Mario Gomez de geçen sezon aynı süreçten geçti ancak o daha erken açıldı. Hepimizin beklentisi yüksek. Takım da Aboubakar'a katkı sağlamaya çalışıyor. Daha iyi olacağını düşünüyorum. Patlama yapması için bir kıvılcıma ihtiyacı vardı. O kıvılcımın çaktığını düşünüyorum."

Aboubakar'ın uyum sürecinin beklenenden uzun sürdüğünü ve siyah-beyazlı futbolcunun İstanbul'a yeni alışmaya başladığını kaydeden Albayrak, konuşmasına şöyle devam etti:


  • "Aboubakar çok önemli bir isim. Bazen adaptasyon süreci beklenmedik şekilde uzayabiliyor. Yeni bir ülkeye, yeni bir düzene alışmak kolay değil. Bir süre önce kendisiyle yaptığım görüşmede bana "daha yeni iyi uyumaya başladım" demişti. Eşi henüz geçen hafta İstanbul'a yerleşebildi. Saha dışı etkenler de bu sürecin uzamasında etkili oldu."


#Beşiktaş
#Metin Albayrak
#Vincent Aboubakar
8 yıl önce